Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
PERSONALITY : Neat and personable<- xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
APPEARANCE : Clean ,well manner
HEALTH : Good
ACADEMIC AND TECHNICAL
REQUIREMENTS : 7 years school or more, knowledge of basic food and equipment.
EXPERIENCE : Proven 2 years experience in a hotel of international standard
LANGUAGE REQUIREMENTS : Basic English
FLEXIBILITY : Willing to work long and different shifts
- Perform according to set standards in his respective section to project an image of quality product.<- xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
- Helps the Sous Chef in all aspects of food production in his specific section, therefore takes care together with the Sous Chef in cost and portion control.
- He trains, controls food preparation personnel in his section.
- Controls sanitation and hygiene in his section.
-
-
-
หมายเหตุ- -
- - - - - - - - - - - - - - - สนใจสมัครงานในตำแหน่งนี้ สามารถเข้ามากรอกใบสมัครและสัมภาษณ์เบื้องต้นได้ที่แผนกบุคคล หรือส่ง Resume มาที่
E-Mail- [email protected]
-
-
--- ไม่มีประกาศ --- |