รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 12.11.2014 | Viewers 626
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Job Profile :
PERSONALITY : Neat and personable
APPEARANCE : Clean ,well manner
HEALTH : Good
ACADEMIC AND TECHNICAL
REQUIREMENTS : 7 years school or more, knowledge of basic food and equipment.
EXPERIENCE : Proven 2 years experience in a hotel of international standard
LANGUAGE REQUIREMENTS : Basic English
FLEXIBILITY : Willing to work long and different shifts
คุณสมบัติ
- มีบุคลิกภาพที่ดี สะอาด เรียบร้อย
- มีสุภาพดีไม่เป็นโรคติดต่อร้ายแรง
- เรียนจบทางด้านการประกอบอาหารหรือสาขาที่เกี่ยวข้อง
- มีประสบการณ์อย่างน้อย 2 ปี
- สามารถสื่อสารภาษาอังกฤษเบื้องต้นได้
- สามารถทำงานล่วงเวลาและเข้างานเป็นรอบได้ (รวมถึงรอบกลางคืน)
PERSONALITY : Neat and personable
APPEARANCE : Clean ,well manner
HEALTH : Good
ACADEMIC AND TECHNICAL
REQUIREMENTS : 7 years school or more, knowledge of basic food and equipment.
EXPERIENCE : Proven 2 years experience in a hotel of international standard
LANGUAGE REQUIREMENTS : Basic English
FLEXIBILITY : Willing to work long and different shifts
คุณสมบัติ
- มีบุคลิกภาพที่ดี สะอาด เรียบร้อย
- มีสุภาพดีไม่เป็นโรคติดต่อร้ายแรง
- เรียนจบทางด้านการประกอบอาหารหรือสาขาที่เกี่ยวข้อง
- มีประสบการณ์อย่างน้อย 2 ปี
- สามารถสื่อสารภาษาอังกฤษเบื้องต้นได้
- สามารถทำงานล่วงเวลาและเข้างานเป็นรอบได้ (รวมถึงรอบกลางคืน)
Job Details
รายละเอียดงาน
Job Specification :
- Responsible for the preparation and presentation of all food items from his/her section in the menu and banquet functions.
- Responsible for the proper handling and maintenance of all equipment in the section.
- Responsible for consistent implementation of quality standards in food preparation and presentation.
- Responsible for the maintenance of cleanliness and hygiene of work area.
- Responsible for knowing and practicing all Hotel Rules and Regulations.
หน้าที่ความรับผิดชอบ
- รับผิดชอบในการจัดหาและเตรียมวัตถุดิบของการประกอบอาหารสำหรับครัวที่ตนเองประจำอยู่ตาม รายการขายของห้องอาหาร
- จัดเตรียมและตรวจเช็คอุปกรณ์การประกอบอาหารให้สามารถใช้งานได้ดีอยู่เสมอ
- รับผิดชอบการดำเนินงานที่สอดคล้องกันตามมาตรฐานทั้งในคุณภาพในการจัดเตรียมอาหารและการนำออกขาย
- ดูแลรักษาความสะอาดและสุขอนามัยในสถานที่ทำงาน
- รู้และปฏิบัติตามกฎระเบียบของโรงแรมอย่างเคร่งครัด
- Responsible for the preparation and presentation of all food items from his/her section in the menu and banquet functions.
- Responsible for the proper handling and maintenance of all equipment in the section.
- Responsible for consistent implementation of quality standards in food preparation and presentation.
- Responsible for the maintenance of cleanliness and hygiene of work area.
- Responsible for knowing and practicing all Hotel Rules and Regulations.
หน้าที่ความรับผิดชอบ
- รับผิดชอบในการจัดหาและเตรียมวัตถุดิบของการประกอบอาหารสำหรับครัวที่ตนเองประจำอยู่ตาม รายการขายของห้องอาหาร
- จัดเตรียมและตรวจเช็คอุปกรณ์การประกอบอาหารให้สามารถใช้งานได้ดีอยู่เสมอ
- รับผิดชอบการดำเนินงานที่สอดคล้องกันตามมาตรฐานทั้งในคุณภาพในการจัดเตรียมอาหารและการนำออกขาย
- ดูแลรักษาความสะอาดและสุขอนามัยในสถานที่ทำงาน
- รู้และปฏิบัติตามกฎระเบียบของโรงแรมอย่างเคร่งครัด
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |