Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
- Good Attitude
- Service Mind
- Leader Skill
*Follow the posted schedule and report at workstation on time.
*Follow set up and break down procedure that was set by the kitchen management.
* Maintains good quality and presentations by follow the use record and recipes. *Follow safety and energy conservation procedure.
* Report any hazard condition to supervisor or manager.
* Follow food protection techniques, to include keep hot food at 141 F (60 C), cold food at 40 F (4 C) or below, cover, dating and rotation.
*Assists attendant to complete the assigned tasks.
*To be able to operate kitchen equipment and tools.
*Perform any reasonable request made of management which is not life threatening or against the law.
*Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
--- ไม่มีประกาศ --- |