×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 05.01.2015 | Viewers 1,135
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Chiang Mai
เชียงใหม่

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Minimum Staff Qualification Requirements:
- Thai with good culinary background in both a- la carte service and group catering. Asian experience would be a good advantage
- Excellent speaking, reading and writing proficiency in English language.
- College degree in hotel and restaurant management.
- 2-3 years experienced as Executive Chef.
- Pre opening experience.
- hands on approach to the job is a must!!
- Through food knowledge of all kitchen sections, service knowledge, labor controls and maintenance.
-BAKERY background is a must

If you are interested in this position, please submit your resume and cover letter with expected salary to:

[email protected]
Job Details
รายละเอียดงาน
-Train and manage kitchen personnel and supervise/coordinate all related culinary activities. -Estimate food consumption and requisition or purchase food. -Select and develop recipes, standardize production recipes to ensure consisted quality. -Menu planning and pricing, food costing, order food suppliers and oversee kitchen operations to ensure uniform quality and presentation of meals. -Ensure proper equipment operation/maintenance and ensure proper safety and sanitation in kitchen.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด