รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 05.01.2015 | Viewers 1,135
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chiang Mai
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Minimum Staff Qualification Requirements:
- Thai with good culinary background in both a- la carte service and group catering. Asian experience would be a good advantage
- Excellent speaking, reading and writing proficiency in English language.
- College degree in hotel and restaurant management.
- 2-3 years experienced as Executive Chef.
- Pre opening experience.
- hands on approach to the job is a must!!
- Through food knowledge of all kitchen sections, service knowledge, labor controls and maintenance.
-BAKERY background is a must
If you are interested in this position, please submit your resume and cover letter with expected salary to:
[email protected]
- Thai with good culinary background in both a- la carte service and group catering. Asian experience would be a good advantage
- Excellent speaking, reading and writing proficiency in English language.
- College degree in hotel and restaurant management.
- 2-3 years experienced as Executive Chef.
- Pre opening experience.
- hands on approach to the job is a must!!
- Through food knowledge of all kitchen sections, service knowledge, labor controls and maintenance.
-BAKERY background is a must
If you are interested in this position, please submit your resume and cover letter with expected salary to:
[email protected]
Job Details
รายละเอียดงาน
-Train and manage kitchen personnel and supervise/coordinate all related culinary activities. -Estimate food consumption and requisition or purchase food. -Select and develop recipes, standardize production recipes to ensure consisted quality. -Menu planning and pricing, food costing, order food suppliers and oversee kitchen operations to ensure uniform quality and presentation of meals. -Ensure proper equipment operation/maintenance and ensure proper safety and sanitation in kitchen.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |