รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.05.2017 | Viewers 2,424
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Suvarnabhumi
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
0 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
* Minimum 1 years of experience in the position applied or minimum of 4 years of experience in a Supervisor level from International Hotel chain
* Good English communication skill
* Be flexible and responsible person
* Good English communication skill
* Be flexible and responsible person
Job Details
รายละเอียดงาน
RESPONSIBILITIES AND MEANS
- Assists the Restaurant Manager in every aspect of manning and organization to the standards established by the Hotel.
- Briefs personnel on preparations, service and content of menu items. Coordinates with kitchen on daily or monthly specials and promotions.
- Ensure all necessary arrangement and preparation are made for normal and special events;
- Monitors and directs service flow in the restaurant.
- Performs duties common to all supervisors and other duties as may be assigned.
- Maintains proper records of Sales, guest complaints, solutions and all concerns pertaining to personnel or equipment in appropriate logbooks, discusses the same with Manager.
- Controls requisitions of all supplies to maintain par stock of food and also Beverages par stock for smooth operation.
- Establishes side duties schedule and follow up with each employee to ensure duties are carried out.
- Assists the Restaurant Manager in every aspect of manning and organization to the standards established by the Hotel.
- Briefs personnel on preparations, service and content of menu items. Coordinates with kitchen on daily or monthly specials and promotions.
- Ensure all necessary arrangement and preparation are made for normal and special events;
- Monitors and directs service flow in the restaurant.
- Performs duties common to all supervisors and other duties as may be assigned.
- Maintains proper records of Sales, guest complaints, solutions and all concerns pertaining to personnel or equipment in appropriate logbooks, discusses the same with Manager.
- Controls requisitions of all supplies to maintain par stock of food and also Beverages par stock for smooth operation.
- Establishes side duties schedule and follow up with each employee to ensure duties are carried out.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |