รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 06.07.2015 | Viewers 2,119
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Education / Professional experience
Vocational diploma in food & beverage studies and/or anyone eager to work in the sector regardless of their educational background, pending validation of their skills and motivations
Skills / Qualities
- Team spirit
- A thorough and organised approach
- Manually skilled
- Speed and efficiency
- Good listening skills and ability to adapt
- Observant
Vocational diploma in food & beverage studies and/or anyone eager to work in the sector regardless of their educational background, pending validation of their skills and motivations
Skills / Qualities
- Team spirit
- A thorough and organised approach
- Manually skilled
- Speed and efficiency
- Good listening skills and ability to adapt
- Observant
Job Details
รายละเอียดงาน
Overview of duties
- Contributes to guest satisfaction by:
- preparing "hot" and/or "cold" dishes in line with the supervisor's instructions
- helping deliver dishes
- respecting the food health and safety standards and procedures
- participating in the effective management of raw materials
Main responsibilities
- Creates and presents the dishes in line with cooking instructions and supervisor's instructions
- Adapts work to fluctuations in level of activity, to special events and particular guests
- Helps receive deliveries and tidies food items according to storage guidelines
- Is responsible for the high standard of dishes prepared
- Contributes to guest satisfaction by:
- preparing "hot" and/or "cold" dishes in line with the supervisor's instructions
- helping deliver dishes
- respecting the food health and safety standards and procedures
- participating in the effective management of raw materials
Main responsibilities
- Creates and presents the dishes in line with cooking instructions and supervisor's instructions
- Adapts work to fluctuations in level of activity, to special events and particular guests
- Helps receive deliveries and tidies food items according to storage guidelines
- Is responsible for the high standard of dishes prepared
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
27.03.2024 |
Banquet Manager (ผู้จัดการจัดเลี้ยง) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Plant Room Engineer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Restaurant Manager - Scarlett (French Speaking) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Quality Assurance and Learning & Development Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Guest Service Agent [GSA] [Welcomer] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
27.03.2024 |
Security Officer [พนักงานรักษาความปลอดภัย] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Guest Experience Officer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
General Cashier & Paymaster จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Room Attendant [พนักงานทำความสะอาดห้องพัก] จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Assistant Restaurant Manager - Scarlett (French Speaking) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Trainee (for all departments) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
27.03.2024 |
Therapist (พนักงานนวด) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |