รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 28.09.2015 | Viewers 1,418
Salary : เงินเดือน |
20,001 - 25,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Pai
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Team leadership skills, attention to detail, genuine interest in European / Western food
- Culinary school qualifications or several years experience working in a hotel or restaurant in a role of leadership.
- Basic English skills Sous Chef will work under the Executive chef who is from America.
- The Executive chef will provide training and monitor quality control on an ongoing basis.
- Culinary school qualifications or several years experience working in a hotel or restaurant in a role of leadership.
- Basic English skills Sous Chef will work under the Executive chef who is from America.
- The Executive chef will provide training and monitor quality control on an ongoing basis.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Direct assistant of the Chef de Cuisine/ Executive Chef
-Responsible for scheduling the kitchen staff, or
substituting when the head chef is off-duty
- Fill in for or assist the Chef de Partie when needed.
- An accountable for the kitchen's inventory, cleanliness, organization, and the ongoing training of its entire staff.
- Carrying out the head chef's directives, conducting line checks, and overseeing the timely rotation of
all food product.
-Responsible for scheduling the kitchen staff, or
substituting when the head chef is off-duty
- Fill in for or assist the Chef de Partie when needed.
- An accountable for the kitchen's inventory, cleanliness, organization, and the ongoing training of its entire staff.
- Carrying out the head chef's directives, conducting line checks, and overseeing the timely rotation of
all food product.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |