×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 23.08.2022 | Viewers 3,619
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตปทุมวัน]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
Yes
รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Can Communicate in English
- Service Mind
- Positive Thinking
- Work under high pressure
Job Details
รายละเอียดงาน
Prompt and courteous delivery of all orders, maintain positive image through all areas of guest contact and through cleanliness of guest areas. Bring into effect the superior product and service expected for our guests in accordance with policies and procedures adopted by the Hotel.
DUTIES & RESPONSIBILITIES:
- Report to work in proper uniform and in accordance with the grooming standards required of all Marriott employees
- Follow all Marriott policies and procedures
- Report to work on scheduled days at the scheduled time
- Report to work in uniform following all appearance standards
- Check out with your Team Leader before leaving your station or the floor for any reason
- Follow all safety policies to ensure a safe work area
- Honor all reasonable work-related requests made by a Manager or Supervisor which may be outside your normal job activities, to achieve complete guest satisfaction and service throughout the Hotel
- Follow all standard procedures in serving the guest, as outlined in Training Manual and Standards Manual
- Maintain your station in accordance with standards at all times
- Develop a complete knowledge of menus, use records, dish and glassware service and utilize that knowledge in the service of the guest
- Promote and practice aggressive hospitality
- Utilize Suggestive Selling techniques
- Learn and correctly use the Point of Sale equipment and follow procedures
- Complete all daily and weekly assigned side work
- Participate in daily line-up and menu classes
- Attend monthly and all training meetings
- Practice and actively participate in teamwork
- Ensure oncoming shift has adequate supply of silverware, trays, napkins, condiments, sugars, salt & pepper, etc.
- Management reserves the right to make changes to this Job Description at its sole discretion and without advance notice
Welfare
สวัสดิการ
- Provident Fund
- Service Charge
- Social Security
- 5 day Work
- Career Development
- Meal
- Uniform and Locker
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด