รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 23.09.2015 | Viewers 674
Salary : เงินเดือน |
10,001 - 15,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Phuket
|
Education : การศึกษา |
High School Education มัธยมศึกษาตอนปลาย |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
2 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
Yes รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai Nationality
- Good command in English
- Experience in the applied position
- Positive attitude
- Service-minded
- Good command in English
- Experience in the applied position
- Positive attitude
- Service-minded
Job Details
รายละเอียดงาน
- To assist in the preparation & service of food, prepare mis-en-place for the outlets as required.
- Adhere to Anantara food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the Anantara presentation guidelines.
- To keep all working areas clean and tidy to maintain hygienic surroundings.
- Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- Taking responsibility for looking after all hotel property and facilities.
- Participating in departmental training to improve departmental skills and hotel service levels.
- Maintaining and oversee adherence to departmental checklists and cleaning schedules
- Assisting at events, banquets and other functions as required
- Adhering to all personal hygiene and grooming standards, fire safety rules and health & safety rules.
- Adhere to Anantara food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the Anantara presentation guidelines.
- To keep all working areas clean and tidy to maintain hygienic surroundings.
- Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- Taking responsibility for looking after all hotel property and facilities.
- Participating in departmental training to improve departmental skills and hotel service levels.
- Maintaining and oversee adherence to departmental checklists and cleaning schedules
- Assisting at events, banquets and other functions as required
- Adhering to all personal hygiene and grooming standards, fire safety rules and health & safety rules.
Welfare
สวัสดิการ
- เงินค่าบริการรายเดือน (Service Charge)
- วันหยุดตามประเพณี 13 วันต่อปี (13 Public Holiday Days/Year)
- วันหยุด 2 วัน/สัปดาห์ (2 days off/week)
- ประกันชีวิตกลุ่ม(Group Insurance)
- รถรับ - ส่ง พนักงาน(Transportation)
- อาหาร 2 มื้อ(2 Employee Meals)
- เครื่องแบบพนักงาน(Uniform)
- วันหยุดตามประเพณี 13 วันต่อปี (13 Public Holiday Days/Year)
- วันหยุด 2 วัน/สัปดาห์ (2 days off/week)
- ประกันชีวิตกลุ่ม(Group Insurance)
- รถรับ - ส่ง พนักงาน(Transportation)
- อาหาร 2 มื้อ(2 Employee Meals)
- เครื่องแบบพนักงาน(Uniform)
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |