×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 11.01.2017 | Viewers 386
Salary :
เงินเดือน
10,001 - 15,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Phuket
ภูเก็ต

Education :
การศึกษา
Vocational Certificate
ปวช
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
2 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด

- 1 -2 years experience in beverage and food field.
- Few knowledge of food ,drink ,equipment and service
Job Details
รายละเอียดงาน
1. The ability to follow proper payroll and uniform procedures.
2. The ability to mix ingredients such as liquors, soda, grenadine to prepare cocktails and other drinks according to the recipes and procedures.
3. The ability to control the measurement when dispensing drinks (do not over measure or under measure).
4. The ability to ensure absolutely the cleanliness of the glassware used and also the equipment, garnishes and working area.
5. The ability to interact effectively with all department needs..
6. The ability to check stock levels or bar supplies and intimate necessary requisitions.
7. The ability to control the spoilage, spillage of beverage and record in the log book. This is acknowledge at the end of each shift by Bar Supervisor.
8. The ability to participate in stock checks (inventory) when needed.
9. The ability to respond properly in any resort emergency or safety situation.
10. The ability to maintain happy working atmosphere and teamwork spirit.
11. The ability to be familiar with the hotel drink/wine list including equipment used and appropriate garnishes.
12. The ability to present the drink/wine list and also give the explanation for all the items as well as specials of the day.
13. The ability to follow service sequence , job tasks, hotel policies and procedures.
14. The ability to complete opening and closing side work assigned.
15. The ability to perform other tasks or projects assigned by hotel management.
16. The ability to make out written report of all accidents or damages.
17. The ability to control and requisite operation equipment and participate in periodic inventories .
18. The ability to promote good public relations and handle complaints of concerns of guests.
19. The ability to coordinate with other outlet managers for proper service, control and other operation requirements or the bar
Welfare
สวัสดิการ
1. Attractive Starting Salary with Guaranteed Service Charge
(แพ็คเกจเริ่มต้นที่น่าสนใจ และเซอร์วิซชาร์จการันตี)
2. Public Holiday 14 days/year - วันหยุดประเพณี 14 วัน / ปี
3. Annual Medical Checkup - ตรวจสุขภาพประจำปี
4. Annual Bonus - โบนัสประจำปี
5. Annual Increment - ปรับเงินเดือนประจำปี
6. Group Life & Health Insurance (ประกันชีวิตและประกันสุขภาพกลุ่ม)
7. Provident Fund -กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
8. Loan Fund - กองทุนเงินกู้
9. Accommodation, 3 Meal - ที่พักพร้อมอาหาร 3 มื้อ
10. Staff Boat and Staff Shuttle Bus - เรือและรถรับ-ส่งพนักงาน
11. Staff Uniform - ชุดยูนิฟอร์มพนักงาน
12. Staff Party and Team Building & Outing Activities (งานเลี้ยงพนักงานประจำปีและจัดท่องเที่ยวประจำปี)
13. Newborn- s Gift and Visit Patient- s Gift (ของขวัญเยี่ยมคลอดและของเยี่ยมไข้พนักงาน)
14. Marriage Gift - เงินขวัญถุงกรณีแต่งงาน
15. Compassionate Fee - เงินช่วยเหลือกรณีฌาปนกิจ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด