รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 22.11.2021 | Viewers 1,201
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Higher Vocational Certificate ปวส |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Female หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor degree in culinary field
2. At least 1 year experience or training in culinary operation
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill and Micros system
2. At least 1 year experience or training in culinary operation
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill and Micros system
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Directly responsible for signage, tent cards and other related paper work to the banquet & meeting room area, ensuring a smooth running meeting with customer- s satisfaction within the framework of the hotel.
2. To liaise with events, and sales to ensure that the clients requirements are satisfactorily met and if possible exceeded.
3. To perform all the administrative functions in the banquet office such as, requisition of general store items, checking the stock of every item used in banquet office, BEO filing and posting day by day, preparing menus for every function, preparing the schedule for banquet operation employees by using the designated system.
4. To co-ordinate between events and banquet operation, make sure that all the requirements meet with customer- s satisfaction.
5. To guide the guests when there is a function.
2. To liaise with events, and sales to ensure that the clients requirements are satisfactorily met and if possible exceeded.
3. To perform all the administrative functions in the banquet office such as, requisition of general store items, checking the stock of every item used in banquet office, BEO filing and posting day by day, preparing menus for every function, preparing the schedule for banquet operation employees by using the designated system.
4. To co-ordinate between events and banquet operation, make sure that all the requirements meet with customer- s satisfaction.
5. To guide the guests when there is a function.
Welfare
สวัสดิการ
- Service charge
- Bonus
- Uniforms
- Free meals at work
- Vacation - Public holiday
- Group Life Insurance
- Provident Fund
- 5 days working and 2 days off
- Staff birthday and staff party
- Bonus
- Uniforms
- Free meals at work
- Vacation - Public holiday
- Group Life Insurance
- Provident Fund
- 5 days working and 2 days off
- Staff birthday and staff party
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
25.03.2024 |
E-Commerce จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.03.2024 |
นักศึกษาฝึกงานทุกแผนก จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.03.2024 |
Guest Service Officer [GSO] - Chinese speaking จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.03.2024 |
Guest Service Agent (GSA) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.03.2024 |
Concierge Officer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
25.03.2024 |
Bellman จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |