×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 28.06.2017 | Viewers 374
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Overseas
ต่างประเทศ

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Diploma or Bachelor degree in Hotel Management or Culinary.
- A minimum of 5 years previous experience as a Sous Chef in a five-star hotel or restaurant with a focus on Thai, Indo-Chine, or Japanese Cuisine
- Possess good English communication skills.
- Passionate, committed, creative, flexible and a team player with high energy level
- Ability to perform duties under pressure.
- Computer literate and HACCP knowledge
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsible for the daily operation of the kitchen and kitchen staff. Assist Head Chef in creating and maintaining all menus and recipes used in the restaurant, and for the preparation, presentation, and service of these menu items. Work with Head Chef in setting the direction of the business in day-to-day operations as well as a plan to grow the business, drive sales and manage costs.

Job Duties
- Support senior leadership by developing and assuming key management responsibilities
- Assume the role of liaison between all departments within the culinary division and all other departments
- Supervise department performance
- Develop and implement creative menu items that adhere to brand standards
- Plan, coordinate & implement special events and functions
- Manage hourly kitchen employees through scheduling, training, coaching, evaluating and hiring
- Lead and coach the team towards achieving exceptional guest service and employee satisfaction results
- Monitor food production, ordering, costs, quality and consistency on a daily basis, ensuring financial performance and control
- Ensure proper safety and sanitation of all kitchen facilities and equipment
- Organize and facilitate departmental meetings, training and goals setting
Welfare
สวัสดิการ
1.Service point

2.Other
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด