×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 28.06.2017 | Viewers 543
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Overseas
ต่างประเทศ

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Certificate or Diploma or Bachelor degree in Hotel Management or Culinary.
- A minimum of 3 years previous experience as a Chef De Partie in a five-star hotel or restaurant with a focus on Thai, Indo-Chine, or Japanese Cuisine
- Possess good English communication skills.
- Passionate, committed, creative, flexible and a team player with high energy level
- Ability to perform duties under pressure.
- Knowledge of best cooking practises
- Computer literate and HACCP knowledge
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsible to oversee a section of the kitchen, be it pastry, butchery, fish, sauces, vegetables and so on. Ensure that dishes are prepared and cooked according to the specific restaurant standards. Managing the development and supervision of the Commis Chefs on the section, ensuring they are fully trained and understand their duties.

- Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist.
- Continually strive to improve food preparation and presentations
- Ensure the cleanliness and maintenance of all work areas, utensils, and equipment
- Follow kitchen policies, procedures and service standards
- Follow all safety and sanitation policies when handling food and beverage
- Prepare special meals or substitute items
- Ensure proper portion, arrangement, and food garnish
- Monitor the quality and quantity of food that is prepared
- Ensure the quality of the food items. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist
- Ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets
- Develop and maintain positive working relationships with others; support team to reach common goals; listen and respond appropriately to the concerns of other employees
- Perform other reasonable job duties as & when required
Welfare
สวัสดิการ
1.Service point

2.Other
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด