×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 22.05.2023 | Viewers 1,431
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตดินแดง]

Education :
การศึกษา
Higher Vocational Certificate
ปวส
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
6 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male
ชาย
Age :
อายุ
Not over 50 years old
อายุไม่เกิน 50 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-35+ years of experience as a Sous Chef
-Understanding of various cooking methods, ingredients, equipment and procedures
-Excellent record of kitchen and staff management
-Accuracy and speed in handling emergency situations and providing solutions
-Familiar with industry- s best practices
-Working knowledge of various computer software programs (MS Office,)
Job Details
รายละเอียดงาน
-Help in the preparation and design of all food and drinks menus
-Produce high quality plates both design and taste wise
-Ensure that the kitchen operates in a timely way that meets our quality standards
-Fill in for the Executive Chef in planning and directing food preparation when necessary
-Resourcefully solve any issues that arise and seize control of any problematic situation
-Manage and train kitchen staff, establish
-working schedule and assess staff- s performance
-Order supplies to stock inventory appropriately
-Comply with and enforce sanitation regulations and safety standards
-Maintain a positive and professional approach with coworkers and customers
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด