รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 08.03.2018 | Viewers 568
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Female หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- University and/ or International Hotel Management degree.
- Minimum 2 years as Asst. F&B or related.
- Strong in inter-personal, Smart, well groomed and healthy.
- Good sense of leadership. Aptitude to take charge of instructions, disseminate information and follow through.
- Proficiency in English communication and computer literate.
- Good in driving for results and people development.
- Easy contact, good speaker, and conformable when dealing with customers, suppliers and employees.
- Attention to details is a plus.
- Minimum 2 years as Asst. F&B or related.
- Strong in inter-personal, Smart, well groomed and healthy.
- Good sense of leadership. Aptitude to take charge of instructions, disseminate information and follow through.
- Proficiency in English communication and computer literate.
- Good in driving for results and people development.
- Easy contact, good speaker, and conformable when dealing with customers, suppliers and employees.
- Attention to details is a plus.
Job Details
รายละเอียดงาน
The Asst. Restaurant Manager is responsible for all, front and back, operations in the restaurant. To ensure that the food & beverage operations, which are provided to the customers, are done with the best possible service. To maintain the highest service standards and follow the company policies and meet with the company standard. This position will also be required to monitor, manage and control all expenses, as well as variances to achieve the financial objective (revenue/profit) which will be reported in Profit & Lost monthly meeting. Further it is the job of the Restaurant Manager to create a strong team building and develop every employee continuously further.
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge
- อาหารวันละ 100 บาท
- ค่ารักษาพยาบาผู้ป่วยนอก-ใน
- ประกันชีวิต ประกันอุบัติเหตุ ประกันสังคม
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- เงินช่วยเหลือค่าทำฟัน เยี่ยมไข้ ของขวัญพนักงาน คลอดบุตร
- ค่าทำงานผลัดกลางคืน
- ชุดพนักงานพร้อมบริการซักรีด
- วันลาพักร้อน 8-21 วัน (ตามอายุงาน)
- กิจกรรมสันทนาการงานเลี้ยงบริษัทประจำปี
- ตั๋วเครื่องบินไป - กลับ สายการบินบางกอกแอร์เวย์
- อาหารวันละ 100 บาท
- ค่ารักษาพยาบาผู้ป่วยนอก-ใน
- ประกันชีวิต ประกันอุบัติเหตุ ประกันสังคม
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- เงินช่วยเหลือค่าทำฟัน เยี่ยมไข้ ของขวัญพนักงาน คลอดบุตร
- ค่าทำงานผลัดกลางคืน
- ชุดพนักงานพร้อมบริการซักรีด
- วันลาพักร้อน 8-21 วัน (ตามอายุงาน)
- กิจกรรมสันทนาการงานเลี้ยงบริษัทประจำปี
- ตั๋วเครื่องบินไป - กลับ สายการบินบางกอกแอร์เวย์
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |