×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 17.04.2019 | Viewers 3,102
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Pattaya
พัทยา

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 50 years old
อายุไม่เกิน 50 ปี
Unit :
จำนวนรับ
5 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Bachelor or Master Degree in Business Administration, Hospitality Management, Hotel, and Catering, or a related field is required.
- At least 5 years experience as an Restaurant Manager or Asst. Restaurant Manager.
- Strong communication, service and leadership skills.
- Strong management skills, training and coaching skills
- Effective decision making and problem solving skills.
- Be able to work under pressure
- Open-minded and flexible with a can- do attitude.
- Good command in English both speaking and writing.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Manage all F&B and day-to-day operations within budgeted guidelines and to the highest standards.
- Preserve excellent levels of internal and external customer service.
- Design exceptional menus, purchase goods and continuously make necessary improvements.
- Identify customers needs and respond proactively to all of their concerns.
- Lead F&B team bu attracting, recruiting, training and appraising talented personnel.
- Establish targets, KPI's, schedules, policies and procedures.
- Provide a two way communication and nurture an ownership environment with emphasis in motivation and teamwork.
- Comply with all health and safety regulations
Welfare
สวัสดิการ
- สำหรับตำแหน่งผู้จัดการห้องอาหาร ประจำสาขาพัทยา
มีสวัสดิการค่าที่พักให้
- สิทธิรับประทานอาหารมูลค่า 5,000 บาท
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
17.04.2019
Waitress and Waiter [พนักงานเสริฟ]ร้านอาหารญี่ปุ่น
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2019
พนักงานครัวญี่ปุ่น
จำนวน 9 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2019
Cook / Cook Helper (สีลม/สามย่าน/ประตูน้ำ/โปโลคลับ)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2019
Waitress and Waiter (พนักงานเสิร์ฟ สาขา ชิดลม/เพลินจิต/อโศก/ทองหล่อ)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2019
Food and Beverage Manager (สาขาพัทยา)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
17.04.2019
Restaurant Manager/Asst. Restaurant Manager (สาขากรุงเทพฯ)
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
17.04.2019
Steward (สาขาเพลินจิต/อโศก/สีลม)
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2019
Food and Beverage Manager (สาขากรุงเทพฯ)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
17.04.2019
Cook / Cook Helper (ชิดลม/เพลินจิต/อโศก/ทองหล่อ)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2019
Waitress and Waiter (พนักงานเสิร์ฟ สาขา สีลม/สามย่าน/ประตูน้ำ/โปโลคลับ)
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
17.04.2019
Host พนักงานต้อนรับประจำห้องอาหาร (ประจำสาขา อโศก เพลินจิต ทองหล่อ)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register