×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.05.2023 | Viewers 3,154
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Suvarnabhumi
สุวรรณภูมิ

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
3 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Knowledge & Skills
- In-depth food knowledge.
- Ability to control and monitor food standards, production, cost, safety and menu planning.
- Ability to plan and control for manpower scheduling, overtime and in leading and training staff
Min Experience:
- Qualified professional cook in Western Cookery
- Min. 5 years in similar position.
- Ability to communicate to all levels of staff.
- Able to speak English.
Job Details
รายละเอียดงาน
Direct Report to: Executive Sous Chef

ROLES & RESPONSIBILITIES:
- Control standards of food quality and preparation procedures, ensuring hygiene standards specified by the company, airlines and health authorities are strictly adhered to.
- Monitor all aspects of food production to ensure airline specifications in terms of presentation, preparation and quality are met.
- Check all food-storage and rotation rules are adhered to and modify practices to achieve adherence.
- Control and direct staff within the flight kitchen to achieve maximum efficiency and ensure they are performing their duties accordingly.
- Check all kitchen equipment is maintained properly and that replacement programs are undertaken.
- Check all kitchen practices are safe and in accordance with company safety regulations
Planning
- Prepare annual budget for kitchen expenses (both direct and indirect expenses), in order to achieve budgetary gross profit through control of expenses and production efficiency.
- Develop new cost effective menus for airlines, thus prepare, direct and control airline menu presentations.
- Continually improve production methods.
- Liaise with Purchasing concerning quality etc. of produce.
- Have in-depth knowledge of HACCP
Employment Tasks
- Select, train, supervise, develop and discipline staff for the maintenance and improvement of professionalism and to enable promotion recommendations
Welfare
สวัสดิการ
Dental insurance
Gratuity
Life insurance
Medical insurance
Overtime pay
Performance bonus
Travel allowance
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
22.04.2024
Cook- Canteen ด่วน !!
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด