รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 10.01.2020 | Viewers 895
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Samut Prakan
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. Working Experience in Executive Chef at least 5 years
2. Must be highly motivated, enthusiastic, positive, creative and self-directed with strong initiative and desire for achievement.
3. Proficiency in English communication skill with good interpersonal skills
4. Strong kitchen management as well as people management skill
5. Innovative and result-oriented
6. Familiar with Asian and European food service with excellent guest service skills
2. Must be highly motivated, enthusiastic, positive, creative and self-directed with strong initiative and desire for achievement.
3. Proficiency in English communication skill with good interpersonal skills
4. Strong kitchen management as well as people management skill
5. Innovative and result-oriented
6. Familiar with Asian and European food service with excellent guest service skills
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Functions & manages as the leader of kitchen department for our core Business Units (Golf Club, Sports Club and Hotel).
2. Working to financial budgets e.g. food costs, kitchen account, P&L reports and corporate structure
3. Working with management to develop and maintain updates recipe cards, menu engineering and the marketing plan
4. The ability to manage large scale catering events
5. Achieve Kitchen business goals
6. The training, guidance and development of all Kitchen team member
7. Hygiene, safety and presentation in front and back of house
2. Working to financial budgets e.g. food costs, kitchen account, P&L reports and corporate structure
3. Working with management to develop and maintain updates recipe cards, menu engineering and the marketing plan
4. The ability to manage large scale catering events
5. Achieve Kitchen business goals
6. The training, guidance and development of all Kitchen team member
7. Hygiene, safety and presentation in front and back of house
Welfare
สวัสดิการ
1. ประกันสุขภาพกลุ่ม
2. ประกันชีวิตกลุ่ม
3. กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
4. ประกันสังคม
5. กองทุนเงินทดแทน
6. Service Charge
7. ยูนิฟอร์ม
8. อาหาร เป็นต้น
2. ประกันชีวิตกลุ่ม
3. กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
4. ประกันสังคม
5. กองทุนเงินทดแทน
6. Service Charge
7. ยูนิฟอร์ม
8. อาหาร เป็นต้น
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
24.04.2024 |
Cost Officer จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Reservation Officer (พนักงานรับจองห้องพัก) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
นักศึกษาฝึกงานทุกแผนก จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
24.04.2024 |
Kiosk Service [พนักงานประจำซุ้มเครื่องดื่มสนามกอล์ฟ] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
24.04.2024 |
General Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Guest Service Agent จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
Assistant Golf Operation Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000 |
|
24.04.2024 |
Cost Controller จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000 |
|
24.04.2024 |
Duty Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
24.04.2024 |
English Teacher (Part Time) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 0 - 10,000 |
|
24.04.2024 |
General Technician จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |