×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 17.10.2018 | Viewers 1,634
Salary :
เงินเดือน
40,001 - 50,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตคลองเตย]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
0 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 35 years old
อายุไม่เกิน 35 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualification:

- Previous training experience or equivalent combination of education experience.
- Occasional travel is expected for this position.
- Passionate about your work
- Excellent verbal and written communication skills
- kitchen experience with prepping and handling food safely
- Interest and comfort in working with low-income individuals from diverse backgrounds.
- Comfortable speaking in front of groups (average class size is 10 participants).
- Ability to travel to class location.
- Willingness to be trained on Cooking Matters curricula, to work as a team with volunteer nutrition educator, and to adhere to program policies and team decisions.
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsibility

1 Assess Employee Needs
1.1 Identify training needs by evaluating strengths and weaknesses.
1.2 Translate requirements into trainings that will groom employees for the next step of their career path.
2 Design Training Plans
2.1 Build annual training program and prepare teaching plans.
2.2 design training regimes to help employees overcome any current weaknesses and teach additional skills.
2.3 Conducts training sessions covering specified areas such as on-the-job training, interpersonal skills, quality & process issues, and product knowledge.
2.4 Prepare and implement training budget.
3 Research Training Methods
3.1 Selects or develops teaching aids such as training handbooks, demonstration models, on the job training etc.
3.2 Provides updates and details on new products.
4 Evaluate Results of Employee Training
4.1 Tests trainees to measure progress and to evaluate effectiveness of before and after training.
4.2 Reports on progress of employees under guidance during training periods and maintain trainee records.
4.3 Direct structured learning experiences and monitor their quality results.
4.4 Assess training effectiveness to ensure incorporation of taught skills and techniques into employees work behavior.
4.5 Periodically evaluate ongoing programs to ensure that they reflect any changes
5 Other Duties
5.1 Focus on systematically and effectively communicating in kitchen and service team members.
5.2 Ensure all statutory training requirements are complete to all branch.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด