รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 21.02.2020 | Viewers 3,902
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Koh Yao Yai
|
Education : การศึกษา |
Higher Vocational Certificate ปวส |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
4 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
Yes รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- เพศชาย/หญิง
- สัญชาติไทย
- อายุไม่เกิน 40 ปี
- วุฒิการศึกษาระดับ ปวส.ขึ้นไป ในสาขาที่เกี่ยวข้อง
- มีประสบการณ์ในสายงานแผนกครัวโรงแรมหรือรีสอร์ทอย่างน้อย 3-5 ปี
- สามารถที่จะดำเนินการด้านอาหารนานาชาติ และอาหารไทยได้
- มีความรู้ด้านงานการจัดเตรียม หรือการทำอาหารสำหรับคนจำนวนมาก
- สามารถสื่อสารและ มีความเข้าในภาษาอังกฤษได้ขั้นพื้นฐาน
- มีความขยัน อดทน สามารถทำงานร่วมกับผู้อื่นได้ดี
- สัญชาติไทย
- อายุไม่เกิน 40 ปี
- วุฒิการศึกษาระดับ ปวส.ขึ้นไป ในสาขาที่เกี่ยวข้อง
- มีประสบการณ์ในสายงานแผนกครัวโรงแรมหรือรีสอร์ทอย่างน้อย 3-5 ปี
- สามารถที่จะดำเนินการด้านอาหารนานาชาติ และอาหารไทยได้
- มีความรู้ด้านงานการจัดเตรียม หรือการทำอาหารสำหรับคนจำนวนมาก
- สามารถสื่อสารและ มีความเข้าในภาษาอังกฤษได้ขั้นพื้นฐาน
- มีความขยัน อดทน สามารถทำงานร่วมกับผู้อื่นได้ดี
Job Details
รายละเอียดงาน
- Handles any problems that may arise in the kitchen
- Achieving F & B target
- Select and train kitchen staff
- Management of staff in kitchens
- Planning menus and food promotions
- Preparation, cooking at various stations, and presentation of different foods in the restaurant
- Enforce food storing, health and safety standards in the kitchen
- Ordering of raw materials and food cost controlling
- Inspect the cleanliness of the kitchen equipment as well as arrange the schedule for cleaning to kitchen staff.
- Daily Pre-opening and closing kitchen inspection all the equipment in the kitchen and dish washing areas.
- Inventory checking frozen and fresh goods every day. Prepare daily, weekly, and monthly inventory report
- Achieving F & B target
- Select and train kitchen staff
- Management of staff in kitchens
- Planning menus and food promotions
- Preparation, cooking at various stations, and presentation of different foods in the restaurant
- Enforce food storing, health and safety standards in the kitchen
- Ordering of raw materials and food cost controlling
- Inspect the cleanliness of the kitchen equipment as well as arrange the schedule for cleaning to kitchen staff.
- Daily Pre-opening and closing kitchen inspection all the equipment in the kitchen and dish washing areas.
- Inventory checking frozen and fresh goods every day. Prepare daily, weekly, and monthly inventory report
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge (นอกเหนือจากเงินเดือน)
- ประกันสังคม
- ที่พักสำหรับพนักงาน
- อาหารฟรีทุกมื้อ
- เครื่องแบบพนักงาน พร้อมบริการซัก-รีด
- รถรับ-ส่ง สำหรับพนักงาน
- วันหยุดประเพณี 13 วัน
- วันหยุดพักร้อน 6 วัน/ปี
- จัดเลี้ยงวันเกิดประจำเดือน
- เงินช่วยเหลือสวัสดิการอื่นๆ
- ประกันสังคม
- ที่พักสำหรับพนักงาน
- อาหารฟรีทุกมื้อ
- เครื่องแบบพนักงาน พร้อมบริการซัก-รีด
- รถรับ-ส่ง สำหรับพนักงาน
- วันหยุดประเพณี 13 วัน
- วันหยุดพักร้อน 6 วัน/ปี
- จัดเลี้ยงวันเกิดประจำเดือน
- เงินช่วยเหลือสวัสดิการอื่นๆ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |