รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.10.2018 | Viewers 1,406
Salary : เงินเดือน |
50,001 - 60,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Nakhon Pathom
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
10 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Requirements
- Proven working experience as a head chef
- Excellent record of kitchen management
- Ability to spot and resolve problems efficiently
- Capable of delegating multiple tasks
- Communication and leadership skills
- Keep up with cooking trends and best practices
- Working knowledge of various computer
software programs (MS Office, restaurant
management software, POS)
- BS degree in Culinary science or related
certificate
- Proven working experience as a head chef
- Excellent record of kitchen management
- Ability to spot and resolve problems efficiently
- Capable of delegating multiple tasks
- Communication and leadership skills
- Keep up with cooking trends and best practices
- Working knowledge of various computer
software programs (MS Office, restaurant
management software, POS)
- BS degree in Culinary science or related
certificate
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsibilities
- Plan and direct food preparation and culinary
activities
- Modify menus or create new ones that meet
quality standards
- Estimate food requirements and food/labor
costs
- Supervise kitchen staff- s activities
- Arrange for equipment purchases and repairs
- Recruit and manage kitchen staff
- Rectify arising problems or complaints
- Give prepared plates the - final touch-
- Perform administrative duties
- Comply with nutrition and sanitation regulations
and safety standards
- Keep time and payroll records
- Maintain a positive and professional approach
with coworkers and customers
- Plan and direct food preparation and culinary
activities
- Modify menus or create new ones that meet
quality standards
- Estimate food requirements and food/labor
costs
- Supervise kitchen staff- s activities
- Arrange for equipment purchases and repairs
- Recruit and manage kitchen staff
- Rectify arising problems or complaints
- Give prepared plates the - final touch-
- Perform administrative duties
- Comply with nutrition and sanitation regulations
and safety standards
- Keep time and payroll records
- Maintain a positive and professional approach
with coworkers and customers
Welfare
สวัสดิการ
อาหาร 2 มื้อ
ยูนิฟอร์ม
Compensations เดือนละ 2000 บาท
ยูนิฟอร์ม
Compensations เดือนละ 2000 บาท
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |