×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 03.10.2018 | Viewers 562
Salary :
เงินเดือน
15,001 - 20,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Nonthaburi
นนทบุรี

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
2 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Details
รายละเอียดงาน
- Produce high quality food in a specified area of the food preparation to ensure that Commis I, II, III and Trainee Cook are competent to produce the same high quality of food
- Responsible to have adequate raw products available in respective section to produce the daily volume of food
- Responsible to assist section head in continuous training of the Commis I, II, III and Trainee Cook
- Responsible in keeping all refrigerators, freezers and general work areas tidy
- Reports inability or difficulties in achieving work responsibilities to section head
- Acts as a role model for the other junior cooks
- To co-ordinate, in detail on the Restaurant / Banquet / food production, and all specific duties to employees under his supervision
- To check all set-ups for restaurant and banquet functions. Responsible for the correct timing during service and to ensure that food served is always of the highest standards
- To constantly check the quality of food prepared with regard to taste and temperature
- To insist on a uniform visual appearance of all dishes prepared. Presentation and garnish must be prepared according to standards
- To monitor and fully implement the portion control established with the recipe cards and the butcher test. To minimise waste and spoilage
- To check stores and refrigerators and be responsible for the proper storing and recycling of leftovers
- Ensures smooth and effective communication among the kitchens and with other departments
- To constantly be alert on freshness, presentations and temperature of food served
- Ensures food portioning, serving, requisitions / receiving from stores are properly controlled


ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด