รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 19.10.2018 | Viewers 627
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Higher Vocational Certificate ปวส |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Bachelor's Degree/ Culinary Degree
- Neat and clean looking
- Good English communication skills
- Good Computer skill
- Strong Leadership, organization and good trainer's skills
- Good knowledge of food hygiene, cooking presentation and food cost control
- Familiar with HACCP
- Minimum of 2-3 years of experience or a similar capacity
- Ability to work on different shifts, weekend, evenings, weekdays, holiday's and under pressure
- Neat and clean looking
- Good English communication skills
- Good Computer skill
- Strong Leadership, organization and good trainer's skills
- Good knowledge of food hygiene, cooking presentation and food cost control
- Familiar with HACCP
- Minimum of 2-3 years of experience or a similar capacity
- Ability to work on different shifts, weekend, evenings, weekdays, holiday's and under pressure
Job Details
รายละเอียดงาน
- Responsible for maintaining standard of food quality and production.
- Control food cost through accurate food requisition.
- Implement the quality control and portion control measures as well as wastage minimization.
- Multi tasking and able to work in every kitchen.
- Perform other related duties as directed by Executive Chef.
- Control food cost through accurate food requisition.
- Implement the quality control and portion control measures as well as wastage minimization.
- Multi tasking and able to work in every kitchen.
- Perform other related duties as directed by Executive Chef.
Welfare
สวัสดิการ
- Competitive Service charge
- 8 days off per month
- Duty Meals
- Provident Fund
- Training & Career Opportunity
- 8 days off per month
- Duty Meals
- Provident Fund
- Training & Career Opportunity
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |