×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 01.02.2019 | Viewers 796
Salary :
เงินเดือน
0 - 10,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Nonthaburi
นนทบุรี

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
0 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
Yes
รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Details
รายละเอียดงาน
Customer relations
- Provides a friendly and personalized welcome for guests
- Offers attentive service and adapts to any constraints guests may have
- Heeds any remarks made by guests and ensures follow-up
- Establishes good relations with guests, offering advice and fostering customer loyalty
- Promotes the F&B offer
- Is attentive to guests' requests and respects them
- Helps gain customer loyalty through the high standard of service"

Professional techniques / Production
- May be asked to receive deliveries and check food items
- Completes the following tasks: prepares the point of sale and preparation areas, welcomes guests and provides waiter service, cleans and tidies the dining room and preparation areas after closing
- Before every work shift, finds out about dish composition and any shortages
- Organizes his/her work to suit fluctuations in numbers, events and guests
- Ensures the equipment used remains in good condition
- Communicates and works in close and constant cooperation with the kitchen to ensure an excellent standard of service"

Commercial / Sales
- Increases the average amount billed

Management and administration
- Helps meet the department's targets by respecting the procedures and internal audits applicable in the hotel
- Helps manage crockery and appliances by avoiding breakages
- May be asked to help with inventories
- May be asked to place orders, taking care to match levels of stocks with consumption"

Hygiene / Personal safety / Environment
- Ensures that the workplace remains clean and tidy and the safety of consumable goods by always respecting HACCP regulations
- Respects the instructions and safety guidelines for the equipment used
- Applies the hotel's security regulations (in case of fire etc.)
- Applies regulations governing the sale of alcoholic beverages
- Applies the ISO 9001 quality certification requirements that impact his/her role
- Respects the hotel's commitments to the ""Environment Charter"" (saving energy, recycling, sorting waste etc.) and meets Ibis' ISO 14001 environmental commitments as applicable to the role, if the hotel is involved in the programme."1st primary responsibilities

ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด