รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.12.2019 | Viewers 1,477
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. Proven working experience as purchasing manager, agent or officer
2. Experience at least 3 up
3. Can communication and writing in English/Thai well
4. Knowledge of express program
2. Experience at least 3 up
3. Can communication and writing in English/Thai well
4. Knowledge of express program
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsibilities:
-Responsible for translating the business plan into purchasing and service requirements of the restaurant and plans and executes their acquisition, storage and issuance.
-Coordinates functions and activities with other department heads as appropriate. Interacts with Sales Mark and other vendors for acquisition of materials.
-Translate operating forecasts into material requirement plans and thereby determines standard stock and reorder levels with Department heads and Management.
-Participate in negotiation for service contracts.
-Identify and develops reliable sources of supply.
-Identify and organizes adequate storage for all perpetual inventory items.
-Establishes adequate record keeping and issuance procedures.
-Protect inventories from waste, spoilage.
-Keep abreast of the marketplace as to innovation and value.
-Conduct such functions as interviewing, hiring, orientation, performance appraisal, coaching, counseling and suspending in necessary, to ensure appropriate staffing and productivity.
-Ensure that market surveys are completed in coordination with the Executive Chef, F & B Manager and Cost Controller.
-Performs related duties and special projects as assigned.
-Other duties as assigned.
-Responsible for translating the business plan into purchasing and service requirements of the restaurant and plans and executes their acquisition, storage and issuance.
-Coordinates functions and activities with other department heads as appropriate. Interacts with Sales Mark and other vendors for acquisition of materials.
-Translate operating forecasts into material requirement plans and thereby determines standard stock and reorder levels with Department heads and Management.
-Participate in negotiation for service contracts.
-Identify and develops reliable sources of supply.
-Identify and organizes adequate storage for all perpetual inventory items.
-Establishes adequate record keeping and issuance procedures.
-Protect inventories from waste, spoilage.
-Keep abreast of the marketplace as to innovation and value.
-Conduct such functions as interviewing, hiring, orientation, performance appraisal, coaching, counseling and suspending in necessary, to ensure appropriate staffing and productivity.
-Ensure that market surveys are completed in coordination with the Executive Chef, F & B Manager and Cost Controller.
-Performs related duties and special projects as assigned.
-Other duties as assigned.
Welfare
สวัสดิการ
1.ประกันสังคม
2.ประกันกลุ่มของบริษัท
3.วันหยุดประจำปี ลาพักร้อน
4.ปรับเงินเดือนประจำปี
5.อื่นๆ
2.ประกันกลุ่มของบริษัท
3.วันหยุดประจำปี ลาพักร้อน
4.ปรับเงินเดือนประจำปี
5.อื่นๆ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |