รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 25.07.2019 | Viewers 1,584
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-Bachelor- s Degree in Hospitality or related areas
-Strong user knowledge of Microsoft Outlook and Microsoft Office tools;
-Experience in 5-star Hospitality required;
-Strong background in hotel operations; (minimum of 3 years in hotel operations including at least 2 years as a Duty Manager / Assistant Manager position)
-Strong experience with the setup and management of a Quality Management System;
-Experience in partnering and working closely with different
-Strong user knowledge of Microsoft Outlook and Microsoft Office tools;
-Experience in 5-star Hospitality required;
-Strong background in hotel operations; (minimum of 3 years in hotel operations including at least 2 years as a Duty Manager / Assistant Manager position)
-Strong experience with the setup and management of a Quality Management System;
-Experience in partnering and working closely with different
Job Details
รายละเอียดงาน
-Oversee the Implementation of standards as detailed in the departmental standards and procedures manual
-Develop and implement Promotions Calendar for F&B products in restaurant
-Manage special event concepts
-Anticipate market changes and review operations when necessary
-Conduct competitor analysis
-Create positive publicity opportunities
-Manage customer database and utilize effectively
-Up-sell property facilities
-Actively pursue cost saving measures
-Analyze food and beverage statistics through point of sale system
-Develop and implement Promotions Calendar for F&B products in restaurant
-Manage special event concepts
-Anticipate market changes and review operations when necessary
-Conduct competitor analysis
-Create positive publicity opportunities
-Manage customer database and utilize effectively
-Up-sell property facilities
-Actively pursue cost saving measures
-Analyze food and beverage statistics through point of sale system
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |