×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 10.05.2019 | Viewers 487
Salary :
เงินเดือน
10,001 - 15,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Prachin Buri
ปราจีนบุรี

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Job Qualifications
ข้อกำหนด
มีประสบการณ์ด้านห้องอาหาร
Job Details
รายละเอียดงาน
PRIMARY DUTIES

1. Take a responsibility for coordinating the work of the Food and Beverage Attendants in an efficient manner, whilst maintaining quality and standards.
2. Has a full knowledge of the Restaurant operations and roles therein.
3. Ensures all food and beverage items served to guests are of the highest standard and presentation.
4. Understands and supervises opening and closing procedures including a thorough knowledge of the Point of Sale System.
5. Ensures cleanliness of bar, tables, chairs, floor and general equipment. In liaison with Restaurant Manager, ensure sufficient equipment for the operation of the Restaurant.
6. Assigns employee to their stations and inform of any special request such as VIP guest or returning guests.
7. Be attentive in checking quality of food and beverage service.
8. Ensures linen exchange procedure is followed and all care is taken with linen.
9. Ensures all back of house areas are cleaned and equipment stocked
10. Handles customer concerns and complaints with concern and understanding according to Hotel standard.
11. Actively solicits guest feedback in order to seek continual improvement in service and to ensure guest satisfaction.
12. Ensures all furniture and fittings, operating equipment and Restaurant d- cor are maintained and clean at all times.
13. Communicates all comments and feedback from guests and employee to the Restaurant Manager.
14. Ensures all special guest requests are followed through to the relevant departments, and charges are raised accordingly e.g. Cake, Flower, Champagne Orders.
15. Ensures sales are maximized through suggestive up selling.
16. Assists with development and performance reviews, identifying key personnel for further development and structured career patching.
17. Assists the Restaurant Manager with the initial and ongoing on the Job Training to ensure that employees have the necessary skills to perform their job efficiently and effectively.
18. Attends meetings as required.
19. Implement opportunities for quality Team Building.
20. Ensures that all employees comply with the grooming and uniform standards.
21. Assists in preparation of work schedules and annual leave schedules within budget, business expectations and guidelines of the appropriate industrial legislation.
Welfare
สวัสดิการ
Service charge
ที่พัก
อาหาร
ประกันสุขภาพกลุ่ม
ประกันสังคม
กองทุนเงินทดแทน
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
23.05.2019
HR Officer
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
21.05.2019
Financial Controller
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 50,001 - 60,000
register