รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 04.04.2019 | Viewers 735
Salary : เงินเดือน |
15,001 - 20,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chiang Mai
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
Yes รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai National Only, Male/Female with a few years of experiences in Kitchen (Junior Chef - entry level)
- Graduated from culinary school is plus
- Positive attitude, strong service mind and open-minded
- English and communication skill
- Basic cooking knowledge/ basic food knowledge
- Ability to adapt your cooking style to local environment
- Being able to work on flexible hours/shift as necessary
- Punctuality and team work
- Graduated from culinary school is plus
- Positive attitude, strong service mind and open-minded
- English and communication skill
- Basic cooking knowledge/ basic food knowledge
- Ability to adapt your cooking style to local environment
- Being able to work on flexible hours/shift as necessary
- Punctuality and team work
Job Details
รายละเอียดงาน
- Oversee the section of kitchen in preparation, cooking, presentation of culinary dishes in the caf- and ensure that production is correctly executed and comply with the technical
- Ensure the quality levels of products and services
- Enforcing strict hygiene standards in the kitchen and follow the rules of health and safety and troubleshooting any challenges that may arise
- Time management skills and ability to delegate appropriately
- Monitoring portion and waste control to maintain profit margins
- Maintain cleanliness in the kitchen/ overall appearances
- Adheres to recipe specification
- Ensure the quality levels of products and services
- Enforcing strict hygiene standards in the kitchen and follow the rules of health and safety and troubleshooting any challenges that may arise
- Time management skills and ability to delegate appropriately
- Monitoring portion and waste control to maintain profit margins
- Maintain cleanliness in the kitchen/ overall appearances
- Adheres to recipe specification
Welfare
สวัสดิการ
-Attractive Salary
-Five-day work week
-Flexible working hours
-Life insurance
-Medical insurance
-Performance bonus
-Staff meal allowance
-Social Security
-Provident fund
-Five-day work week
-Flexible working hours
-Life insurance
-Medical insurance
-Performance bonus
-Staff meal allowance
-Social Security
-Provident fund
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้