×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 19.04.2019 | Viewers 215
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตราชเทวี]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Advanced school certificate
- Advanced Hospitality course
- Advanced 5***** Kitchen training in international hotel or recognized restaurant
- Minimum 5 years kitchen hands on experience in a recognized International Hotel
Job Details
รายละเอียดงาน
Responsible for ensuring that the relevant kitchen operates as a successful profit centre by planning, organizing, directing and controlling production and administration in accordance with our defined standards. To supervise the preparation and presentation of all dishes ensuring that all culinary objectives are maintained.
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Sirikes W. (Cluster Director of Talent and Culture)
177/39-40 ถนน พญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพฯ 10400 ฺรถไฟฟ้า BTS ราชเทวี ทางออกที่ 2  กรุงเทพ
เว็บไซต์ : www.viehotelbangkok.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
19.04.2019
Japanese Head Chef
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
19.04.2019
Cluster Director of Finance
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
19.04.2019
Rooms Attendant
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
19.04.2019
นักศึกษาฝึกงานโรงแรม
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
19.04.2019
Captain (Lobby Bar)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register