รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 17.12.2020 | Viewers 1,494
Salary : เงินเดือน |
10,001 - 15,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Secondary Education มัธยมศึกษาตอนต้น |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 35 years old อายุไม่เกิน 35 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-Thai Nationality
- Male
- Age over 35 yrs.
- Able to work on shift.
- Experience in Thai kitchen in the position of Demi chef in the hotel not less than 3 years.
- Male
- Age over 35 yrs.
- Able to work on shift.
- Experience in Thai kitchen in the position of Demi chef in the hotel not less than 3 years.
Job Details
รายละเอียดงาน
- To maintain a high standard as specified work in accordance with the Head Chef.
- To maintain and achieve a high standard of food quality, preparation, production and to assist in service under guidance from your Chef de Partie, Sous Chef or the Executive Chef.
- To aid in achieving food cost, kitchen standard and overall objectives and helping Commis Chefs learn to improve their ability.
- To keep high standards of personal hygiene, clean uniform and overall.
- To keep high standards of cleanliness on section were employed, also to assist in any job regarding hygiene, cleanliness asked for by Sous Chefs/ Executive Chef.
- To have full knowledge have and be able to act upon the fire procedures.
- To have a committed approach to the development of creative service in the kitchen.
- To comply with all Hotel and Company policies.
- To carry out any reasonable duty to assist in the smooth running of the Company.
- To maintain and achieve a high standard of food quality, preparation, production and to assist in service under guidance from your Chef de Partie, Sous Chef or the Executive Chef.
- To aid in achieving food cost, kitchen standard and overall objectives and helping Commis Chefs learn to improve their ability.
- To keep high standards of personal hygiene, clean uniform and overall.
- To keep high standards of cleanliness on section were employed, also to assist in any job regarding hygiene, cleanliness asked for by Sous Chefs/ Executive Chef.
- To have full knowledge have and be able to act upon the fire procedures.
- To have a committed approach to the development of creative service in the kitchen.
- To comply with all Hotel and Company policies.
- To carry out any reasonable duty to assist in the smooth running of the Company.
Welfare
สวัสดิการ
- Service Charge
- 2 Days off / Week
- อาหาร ฟรี 2 มื้อ
- เงินช่วยเหลือตลอดบุตร
- เงินช่วยเหลือ กรณีคนในครอบครัวเสียชีวิต
- เงินสมทบการแต่งงาน
- ค่ากะดึก
- ประกันสังคม
- วันหยุดประเพณี 16 วัน/ปี
- ฝึกอบรม
- 2 Days off / Week
- อาหาร ฟรี 2 มื้อ
- เงินช่วยเหลือตลอดบุตร
- เงินช่วยเหลือ กรณีคนในครอบครัวเสียชีวิต
- เงินสมทบการแต่งงาน
- ค่ากะดึก
- ประกันสังคม
- วันหยุดประเพณี 16 วัน/ปี
- ฝึกอบรม
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |