×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 04.09.2019 | Viewers 1,094
Salary :
เงินเดือน
30,001 - 40,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Good command of English.
- Strong interpersonal and communication skills.
- strong management, problem analysis, and problem-solving skills
- Italian food experiences
Job Details
รายละเอียดงาน
- Organize all activities within a Kitchen area, ensuring a safe, smooth-running and profitable operation within the framework of the restaurant.
- To develop and maintain the Restaurant cuisine concepts and standards for food preparation and presentation. To be familiar with the local market and recommend menu changes according to the seasonal product availability.
- To achieve department budget goals and minimize food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place.
- To adhere to restaurant food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the restaurant presentation guidelines.
- To maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- To accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
- To be responsible for asset management of all kitchen equipment and facilities.
- To lead and fully participate in training to improve kitchen skills and restaurant service levels, providing subordinate the training and
- To supervise all associates including hiring and discipline in conjunction with the Executive Chef.
- Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.
- Adhering to all personal hygiene and grooming standards, fire safety rules and health & safety rules.
- To taking care of staff working schedule
Welfare
สวัสดิการ
- Monthly Salary
- Service Charge
- Social Security
- Public Holidays and Annual Leave
- Uniform
- Employee Meal
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
11.04.2024
Senior Chief Accountant
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000
register
11.04.2024
Accounting Supervisor
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register
09.04.2024
Senior Chief Accountant
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 50,001 - 60,000
register
05.04.2024
General Cashier - Soho Corporate
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด