รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 05.08.2019 | Viewers 1,112
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
8 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
At least 10 years experiences in culinary operation and management in senior management position of
International operations or hotels with evidenced tracked record of achievements
Knowledge
Food hygiene Food hazard
International operations or hotels with evidenced tracked record of achievements
Knowledge
Food hygiene Food hazard
Job Details
รายละเอียดงาน
GENERAL MISSION
- In charge of the kitchen and stewarding daily operations.
RESPONSIBILITIES AND MEANS
- The Executive Chef is responsible and accountable for maintaining the highest standard of food quality, presentation, kitchen hygiene, cleanliness as well as engendering team spirit and motivation in all staff. The Executive Chef must be fair and just in any staff disciplinary action as required.
- In charge of the kitchen and stewarding daily operations.
RESPONSIBILITIES AND MEANS
- The Executive Chef is responsible and accountable for maintaining the highest standard of food quality, presentation, kitchen hygiene, cleanliness as well as engendering team spirit and motivation in all staff. The Executive Chef must be fair and just in any staff disciplinary action as required.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |