×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 25.11.2019 | Viewers 962
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Vocational diploma in culinary or related field

At least 3 years experiences in culinary operation of international operations or hotels with evidenced tracked record of achievements
Job Details
รายละเอียดงาน
GENERAL MISSION
- Assists the Executive Chef in maintaining the quality food
- Assists in planning, directing, controlling, coordinating and participating in the activities all personnel engaged in cooking and food preparation Responsible for the day to day smooth running of all the kitchens Trains and guides the staff to do their best at all the time. Keeps excellent relations to all outlet managers. Shows himself to be a good example of a Chef and a good header with very good job knowledge and a good conduct and positive attitude in general
Welfare
สวัสดิการ
- 7 days off / month -Public Holiday / Vacation /
Birthday leave
- Provident Fund after 1 year completion
- Health & Life Group insurance
- Staff room rate & Free night benefit
- Training & Development program

ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด