×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.11.2019 | Viewers 703
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [สุขุมวิท]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
4 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Report to work in clean uniform at posted scheduled times.
- Prepares all dressing, vinaigrettes and accompanying garnishes for all pantry menu items.
" - Set-up and see that pantry station is ready to serve fifteen (15) minutes prior to lunch and dinner service.
"
" - Making sure that all food is prepared fresh, portions are consistently controlled. Food tickets are complete and out in a timely manner.
"
- Labels and dates all produce and food items according to health regulatons. Preparing food in a first-in first-out method.
- Sets up, maintains and breaks down prep station.
- Notifies Chefs in advance of all expected shortages, or food spoilage.
- Ensures that work station and equipment are clean and sanitary.
- Adheres to health and safety regulations.
- Maintains neat professional appearance, wearing a clean uniform at all times and observes good personal hygiene.
- Assists with any other duties, including helping other stations during service as requested by chef.
- Follow all safety procedures for operating machinery and tools, clean kitchen equipment immediately following its use.
- Keep par stocks at proper levels. Increase or decrease production as necessary.
- Inform management of any problems concerning food quality or production control.
- Follow - Clean as you work- policy; responsible for sanitation and cleanliness of station at all times.
- Maintain high standards of quality and appearance for all food prepared and served.
- Attend all kitchen employee meetings.
" - At the end of the shift, clean entire station, including reach-ins, and shelves as well as keeping coolers organized at all times.
"
Job Details
รายละเอียดงาน
Performing their duties as prescribed by the quality standards established by the Executive Chef. Pantry cook prepares all foods according to restaurant recipes and standards.

Welfare
สวัสดิการ
- Present a positive, professional image.
- Must be self-motivated and work as a team.
- Reliable and predictable attendance.
- Ability to learn and consistently execute recipes.
- At least 1 years experience cooking in a fast paced kitchen.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด