×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.01.2021 | Viewers 2,238
Salary :
เงินเดือน
15,001 - 20,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตคลองสาน]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
2 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
Yes
รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Qualifications

A minimum of 2 years relevant experience in a similar role
High school /diploma or a relevant discipline
Good level in English is a plus
Knowledge of health and safety and cooking techniques
Ability to work under pressure
Team Work
Job Details
รายละเอียดงาน
Summary : As a commis you should assist in the preparation of all kitchen sections (production, Starters, Meats, Fish) in order to meet the required food quality, taste and presentation standards.

Resposibilities

To receive food orders and ensure all quantities and items are according to the orders placed
To prepare and cook high quality food following the menu- s guidelines and recipes
To prepare all of the restaurant- s food items, while ensuring time, quality and quantity standards are met
To ensure proper storage, freshness and suitability of products
To participate in tasting and cooking training courses
To cook and service food according to the restaurant- s quality and service standards
To receive and store food
To ensure safety and cleanliness of all kitchen and food storage areas
To ensure high level of kitchen team performance
To create a harmonious environment amongst all staff
To participate in apprentice training activities
To follow the directions of supervising chefs
To help in creating good communication between floor and kitchen staff, as well as within the kitchen
To receive and account for supplies and deliveries
To assist with regular stock takes
To maintain restaurant cost control systems
To follow correct hygienic food handling practices
To follow the restaurant- s cleaning and waste disposal practices
To maintain kitchen equipment and plant in good condition
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
14.04.2024
ช่างเทคนิคแสงสีเสียง (Electrical and Sound Technician) ประจำ ICONSIAM
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
14.04.2024
LE CAFE LOUIS VUITTON - พนักงานล้างจาน (STEWARD) - สัญญาจ้าง 1 ปี
จำนวน 3 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
14.04.2024
LE CAFE LOUIS VUITTON - Waiter / Waitress [Contract 1 year]
จำนวน 4 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
14.04.2024
ช่างเทคนิคประจำอาคาร คอนโด Magnolias Waterfront Residences (สัญญาจ้างรายปี)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
14.04.2024
Commis @ Blue by Alain Ducasse
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
14.04.2024
พนักงานเดินอาหาร (Runner) @ Blue by Alain Ducasse Restaurant
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด