รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 17.02.2020 | Viewers 1,196
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
10 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Bachelor Degree in Business Administration, Hotel Management, F&B Management or other related fields.
- Age 40 years old and above.
- At least 10 years working experience in Food & Beverage or Service Industry with 5 Years in Director level
- Must be fully computer literate in Fidelio, Micros, Excel, and Opera etc.
- Good communication and interpersonal skills
- Good command of English and Thai
- Age 40 years old and above.
- At least 10 years working experience in Food & Beverage or Service Industry with 5 Years in Director level
- Must be fully computer literate in Fidelio, Micros, Excel, and Opera etc.
- Good communication and interpersonal skills
- Good command of English and Thai
Job Details
รายละเอียดงาน
- Planning and Budget annual year and monitor / follow annual budget plan.
- Prepare report monthly, quarterly, half year and annual report.
- Set guideline and manage all outlets
- Coordinate with other concern department to smooth all works in each event.
- Knowledge of POS system, manage and coach all team member of POS system.
- Ensure all service of outlet reach to the Company standard.
- Planning manpower, equipment, supply according to a requirement.
- Monitor all function to ensure it maintain a first class and positive visual impact including decoration and services.
- Develop an effective catering strategy to attract new & additional catering sales, in conjunction with the venue- s sector sales team.
- Ensure process efficiency in operational and develop new processes or implement improvements in existing processes.
- Develop new ideas for the process and product improvement, and ensure improvement compliance with organization's food, safety and budget standards.
- Prepare report monthly, quarterly, half year and annual report.
- Set guideline and manage all outlets
- Coordinate with other concern department to smooth all works in each event.
- Knowledge of POS system, manage and coach all team member of POS system.
- Ensure all service of outlet reach to the Company standard.
- Planning manpower, equipment, supply according to a requirement.
- Monitor all function to ensure it maintain a first class and positive visual impact including decoration and services.
- Develop an effective catering strategy to attract new & additional catering sales, in conjunction with the venue- s sector sales team.
- Ensure process efficiency in operational and develop new processes or implement improvements in existing processes.
- Develop new ideas for the process and product improvement, and ensure improvement compliance with organization's food, safety and budget standards.
Welfare
สวัสดิการ
-เซอร์วิสชาร์จ
-ชุดยูนิฟอร์มพนักงาน
-สวัสดิการอาหารสำหรับพนักงาน
-กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
-ประกันชีวิตและอุบัติเหตุกลุ่ม
-ประกันสังคม
-ค่ารักษาพยาบาล
-การตรวจสุขภาพประจำปี
-งานเลี้่ยงสังสรรค์ประจำปี
-การฝึกอบรมสัมมนา
-การลาพักผ่อนประจำปี 10 วัน
-โบนัสประจำปี
-ชุดยูนิฟอร์มพนักงาน
-สวัสดิการอาหารสำหรับพนักงาน
-กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
-ประกันชีวิตและอุบัติเหตุกลุ่ม
-ประกันสังคม
-ค่ารักษาพยาบาล
-การตรวจสุขภาพประจำปี
-งานเลี้่ยงสังสรรค์ประจำปี
-การฝึกอบรมสัมมนา
-การลาพักผ่อนประจำปี 10 วัน
-โบนัสประจำปี
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |