รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 24.08.2022 | Viewers 1,631
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chon Buri
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Minimum 3 years experience in a similar role
- Pre-Opening experience a plus
- Excellent knowledge of food safety and hygiene
standards - HACCP
- Creative mindset
- Familiar with multiple cuisines, preferably
Japanese, Cantonese and Thai specialty
- Pre-Opening experience a plus
- Excellent knowledge of food safety and hygiene
standards - HACCP
- Creative mindset
- Familiar with multiple cuisines, preferably
Japanese, Cantonese and Thai specialty
Job Details
รายละเอียดงาน
- Responsible for entire kitchen operations for 4 F&B outlets and banqueting for up to 300 persons
- Controlling and analyzing quality, production, and sanitation of kitchen and staff
- Staff training
- Controlling and analyzing quality, production, and sanitation of kitchen and staff
- Staff training
Welfare
สวัสดิการ
- Employee benefit card offering discounted rates worldwide
- Develop your talent through Academy Accor
- development opportunities and Corporate Social
Responsibility activities
- Develop your talent through Academy Accor
- development opportunities and Corporate Social
Responsibility activities
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |