รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 29.08.2023 | Viewers 3,230
Salary : เงินเดือน |
20,001 - 25,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Details
รายละเอียดงาน
To serve the needs of the business, our guests and our colleagues by leading the overall kitchen operations of the hotel.
- Organize all activities within a Restaurant Kitchen area, ensuring a safe, smooth running and profitable operation within the framework of the Hotel.
- To develop and maintain the Restaurant cuisine concepts and standards for food preparation and presentation. To be familiar with local market and recommend menu changes according to the seasonal product availability.
- To achieve department budget goals and minimize food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place.
- To adhere to AVANI food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the Avani presentation guidelines.
- To maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- To accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
- To be responsible for maintaining outlet safety at all times.
- To be responsible for asset management of all outlet property and facilities.
- Conduct a preventative maintenance inspection on a monthly basis.
- To lead and fully participate in departmental training to improve departmental skills and hotel service levels, providing team members the training and resources to take care of our guests.
- To supervise all team members including hiring and discipline in conjunction with the Executive Chef.
- Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.
- Above all, to lead by example through a - hands on- approach to motivate our Team Members to excel.
- Organize all activities within a Restaurant Kitchen area, ensuring a safe, smooth running and profitable operation within the framework of the Hotel.
- To develop and maintain the Restaurant cuisine concepts and standards for food preparation and presentation. To be familiar with local market and recommend menu changes according to the seasonal product availability.
- To achieve department budget goals and minimize food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place.
- To adhere to AVANI food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the Avani presentation guidelines.
- To maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- To accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
- To be responsible for maintaining outlet safety at all times.
- To be responsible for asset management of all outlet property and facilities.
- Conduct a preventative maintenance inspection on a monthly basis.
- To lead and fully participate in departmental training to improve departmental skills and hotel service levels, providing team members the training and resources to take care of our guests.
- To supervise all team members including hiring and discipline in conjunction with the Executive Chef.
- Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.
- Above all, to lead by example through a - hands on- approach to motivate our Team Members to excel.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
18.04.2024 |
Technician (ช่างเทคนิค) จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Wedding & Events Sales Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000 |
|
18.04.2024 |
Guest Relations Officer [GRO] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
18.04.2024 |
Guest Relations Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Telephone Operator (พนักงานรับโทรศัพท์) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
นักศึกษาฝึกงานโรงแรมแผนกต้อนรับส่วนหน้า/แผนกอาหารและเครื่องดื่ม จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Duty Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
นักศึกษาฝึกงานโรงแรมทุกแผนก จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
18.04.2024 |
Bell Man & Driver จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
18.04.2024 |
Carpenter and Painter (ช่างทาสี) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
18.04.2024 |
Admin Assistant to Director of Engineering จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
18.04.2024 |
Admin Assistant Director Of Engineering จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |