×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 29.08.2023 | Viewers 3,230
Salary :
เงินเดือน
20,001 - 25,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตห้วยขวาง]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
5 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Details
รายละเอียดงาน
To serve the needs of the business, our guests and our colleagues by leading the overall kitchen operations of the hotel.

- Organize all activities within a Restaurant Kitchen area, ensuring a safe, smooth running and profitable operation within the framework of the Hotel.
- To develop and maintain the Restaurant cuisine concepts and standards for food preparation and presentation. To be familiar with local market and recommend menu changes according to the seasonal product availability.
- To achieve department budget goals and minimize food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place.
- To adhere to AVANI food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the Avani presentation guidelines.
- To maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- To accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
- To be responsible for maintaining outlet safety at all times.
- To be responsible for asset management of all outlet property and facilities.
- Conduct a preventative maintenance inspection on a monthly basis.
- To lead and fully participate in departmental training to improve departmental skills and hotel service levels, providing team members the training and resources to take care of our guests.
- To supervise all team members including hiring and discipline in conjunction with the Executive Chef.

- Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.

- Above all, to lead by example through a - hands on- approach to motivate our Team Members to excel.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
18.04.2024
Technician (ช่างเทคนิค)
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
18.04.2024
Wedding & Events Sales Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 40,001 - 50,000
register
18.04.2024
Guest Relations Officer [GRO]
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
18.04.2024
Guest Relations Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
18.04.2024
Telephone Operator (พนักงานรับโทรศัพท์)
จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
18.04.2024
นักศึกษาฝึกงานโรงแรมแผนกต้อนรับส่วนหน้า/แผนกอาหารและเครื่องดื่ม
จำนวน 5 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
18.04.2024
Duty Manager
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A
register
18.04.2024
นักศึกษาฝึกงานโรงแรมทุกแผนก
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน N/A
register
18.04.2024
Bell Man & Driver
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000
register
18.04.2024
Carpenter and Painter (ช่างทาสี)
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
18.04.2024
Admin Assistant to Director of Engineering
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
18.04.2024
Admin Assistant Director Of Engineering
จำนวน หลายอัตรา อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000
register
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด