รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 20.11.2019 | Viewers 505
Salary : เงินเดือน |
20,001 - 25,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor Degree in culinary field
2. At least 4 year experience in culinary operation and supervision
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill and Micros system
2. At least 4 year experience in culinary operation and supervision
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill and Micros system
Job Details
รายละเอียดงาน
1. Assist the restaurant chef in being responsible for the culinary kitchen area, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the restaurant.
2. Maintain the restaurants cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
3. Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
4. Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our customers.
5. Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, and etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
2. Maintain the restaurants cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
3. Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
4. Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our customers.
5. Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, and etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
Welfare
สวัสดิการ
1. Working 5 days per week.
2. Social Security.
3. Life and Medical Insurance.
4. Provident Fund.
5. Public Holiday and Vacations.
6. Uniform
7. Other benefit following company's policy
2. Social Security.
3. Life and Medical Insurance.
4. Provident Fund.
5. Public Holiday and Vacations.
6. Uniform
7. Other benefit following company's policy
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
04.04.2024 |
Waitress (Keller Bangkok) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
04.04.2024 |
Chef de Partie ร้าน Kavee จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress (Kavee) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress (Sushi Saryu) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Hot Kitchen จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Cold Kitchen จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Pastry จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Steward (พนักงานล้างจาน) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |