รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 17.02.2020 | Viewers 1,129
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male or Female
-At least 3 year experience in related field.
-Strong in inter-personality, leadership, and creative skill
-Proficiency in computer literate
-Strong in driving results and people management and development
-At least 3 year experience in related field.
-Strong in inter-personality, leadership, and creative skill
-Proficiency in computer literate
-Strong in driving results and people management and development
Job Details
รายละเอียดงาน
-Be responsible to prepare menus under the direct supervision of the Executive Chef, taking into consideration of the following
-Control and analyze on quality levels of production and presentation.
-Operate food cost, cleanliness, sanitation, hygiene.
-Lead the team to deliver an excellent guest experience
-Provide training and development of the team
-Organize kitchen team schedule
-Be responsible for the production, preparation and presentation of all food items in areas concerned to ensure highest quality at all times.
-Check stock and products.
-Check food items prepared by subordinates and correct any mistakes immediately.
-Have knowledge of all cooking ingredients, techniques, preparation and equipment in his/her sections.
-Control and analyze on quality levels of production and presentation.
-Operate food cost, cleanliness, sanitation, hygiene.
-Lead the team to deliver an excellent guest experience
-Provide training and development of the team
-Organize kitchen team schedule
-Be responsible for the production, preparation and presentation of all food items in areas concerned to ensure highest quality at all times.
-Check stock and products.
-Check food items prepared by subordinates and correct any mistakes immediately.
-Have knowledge of all cooking ingredients, techniques, preparation and equipment in his/her sections.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |