×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 22.11.2019 | Viewers 791
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Phuket
ภูเก็ต

Education :
การศึกษา
Higher Vocational Certificate
ปวส
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Details
รายละเอียดงาน

1. Supervises, coordinates and participates in all activities of Assistant Cost Controller and Storekeeper in controlling food and beverage and general storeroom supplies used in the Hotel.
2. Responsible in safeguarding the company- s investment in food and beverage inventory and other storeroom inventories and provides the management with accurate and timely operational cost reports.
3. Reviews, checks and sees that bidding procedures as specified adhered to the Hotel- s standard purchase specifications are followed on a continuing basis.
4. Ensures that the control procedures affecting receiving, storing, issuing, costing and porting control are being followed.
5. Attends and participates in dealing with current problems in Food and Beverage Department and other departmental and other departmental meetings.
6. Co-ordinates with Food and Beverage Director and other departments involved in matters affecting cost reduction and control.
7. Reports discrepancies and irregularities and recommends corrective action.
8. Co-ordinates with Food and Beverage Manager on closing of banquets, events etc. and participate in the formulation and enforcement of sound control procedures for banquet beverage bar control practices.
9. Supervises the daily inventory of perishables and the monthly inventory taking of food, beverage, and supplies and operating equipment.
10. Reviews and analyzes all cost reports and checks all end-of-the-month closing procedures. Responsible of the implementation and follow of estimated potential costs for food & beverage.
11. Supervises and performs butcher test regularly and establish portion cost factors and to determine the most advantageous of buying wholesale cuts of meat and fish.
12. Compares regularly prices of menu items with all the other five-star hotels to determine reasonableness and competitiveness of estimating menu prices.
13. Establishes and maintains par stock for all storeroom items including operating equipment.
Welfare
สวัสดิการ
1. เซอร์วิสชาร์จ 5,000 บาท
2. ค่าครองชีพ
3. ประกันสุขภาพประกันกลุ่ม
4. ยูนิฟอร์มพนักงานพร้อมซักรีด
5. รถรับ-ส่งพนักงาน
6. อาหารฟรี 2 มื้อ
7. ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วัน
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด