รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 27.10.2020 | Viewers 1,372
Salary : เงินเดือน |
50,001 - 60,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
10 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Female, Thai.
Minimum 3 years experienced in Chain Restaurant , F&B Director.
Good command of English.
Good communication and negotiation skills
Strong service mind and Mature.
Excellent organizational skills and attention to detail.
Minimum 3 years experienced in Chain Restaurant , F&B Director.
Good command of English.
Good communication and negotiation skills
Strong service mind and Mature.
Excellent organizational skills and attention to detail.
Job Details
รายละเอียดงาน
Duties & Responsibilities :
Pre-Opening restaurant.
Participates in the development and implementation of business strategies with overall mission, vision, values and strategies
In conjunction with the Financial Controller
Establishes and maintains effective internal controls within the department
Develops and implements menu and strategies which are aligned with the targeted market position
Creates and develops menu prices, beverage lists and prices and is responsible for the selection of condiments, linens, uniforms, and decor used within the property's facility and Manage the kitchen operation
Develops and implements strategies and practices which support employee engagement
Standardizes portions used and is responsible for the controlling of food, beverage, and labor costs
Adheres to corporate policies and procedures
Pre-Opening restaurant.
Participates in the development and implementation of business strategies with overall mission, vision, values and strategies
In conjunction with the Financial Controller
Establishes and maintains effective internal controls within the department
Develops and implements menu and strategies which are aligned with the targeted market position
Creates and develops menu prices, beverage lists and prices and is responsible for the selection of condiments, linens, uniforms, and decor used within the property's facility and Manage the kitchen operation
Develops and implements strategies and practices which support employee engagement
Standardizes portions used and is responsible for the controlling of food, beverage, and labor costs
Adheres to corporate policies and procedures
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
- ประกันสุขภาพ
- ประกันสุขภาพ
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |