×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 11.03.2020 | Viewers 751
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Krabi
กระบี่

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
2 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Male/Female , Age : above 25 Yrs
- Bachelor's Degree in Accounting or relevant field is preferred
- Proven experience as an Cost Controller or relevant role
- Be able to work in Krabi
- Closing skills required
- Good command of spoken & written in English
- Excellent knowledge of MS Office, Micros, comanche and related Hotel Software.
- High responsibility, Self-discipline, Flexible, Fast learning, Eager to learn new thing, Teamwork, Positive thinking, can work under pressure and hard working
- Possess analysis and logical thinking
- Proactive and friendly service
- Good interpersonal skills among team, cross functions and partners
Job Details
รายละเอียดงาน
To analyse, control, improve and report food and beverage costs, expenses and revenue.
- To maximize the food and beverage profitability, productivity and quality by providing data to the management
RESPONSIBILITIES AND MEANS:
- To spot check daily receiving and store keeping procedures to ensure they are being followed.
- To spot check goods to see they are received , issued ,documented , stored and requisitioned as per company guidelines
- To coordinate with other departments regarding storeroom operational matters where necessary.
- To supervise all inventory teams during monthly physical count of inventory items and compare stock register balances of items against physical count.
- To do spot checks of outlets to ensure cost control system and work procedures are being implemented efficiently.
- To prepare menu costing in coordination with the Executive chef
- To check and monitor Par Stocks in F&B Stores and outlets
- Control and supervise on in house complimentary checks.
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
- วันหยุด 6 วัน/เดือน
- วันหยุดนักขัตฤกษ์ไม่ต่ำกว่า 14 วัน/ปี
- วันหยุดพักผ่อนประจำปีไม่น้อยกว่า 7 วัน/ปี
- เงินค่าบริการไม่ต่ำกว่า 2,000 บาท / เดือน
- อาหาร 2 มื้อ ต่อ วัน
- ประกันสังคม
- สวัสดิการค่าบ้านพัก (ตามระดับตำแหน่ง)
- ยูนิฟอร์มพร้อมซักรีด
- สวัสดิการลาอุปสมบท/พิธีฮัจญ์
- งานเลี้ยงสังสรรค์ประจำปี
- ปรับเงินเดือนประจำปี
- ค่าเบี้ยเลี้ยงการเดินทาง/ค่าเดินทาง
- ตรวจสุขภาพประจำปี
- พนักงานดีเด่น ทุกไตรมาศ
- เงินช่วยเหลือกรณีประสบอัคคีภัย
- เงินช่วยเหลือค่าฌาปนกิจ
- สวัสดิการเยี่ยมไข้
- สวัสดิการรับขวัญกรณีคลอดบุตร
- เงินรางวัลอายุงาน (ตามอายุงาน)
- กิจกรรม การฝึกอบรม ประจำปี
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด