รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 15.07.2020 | Viewers 1,046
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Vocational Certificate ปวช |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
0 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Profile and Qualifications:
1. At least vocational certificate preferring bachelor- s degree in any field
2. At least 1-year experience in beverage services
3. Good knowledge of beverage and wine
4. Good in inter-personality, leadership, and creative skill
5. English communication skill and understanding of Micros system
1. At least vocational certificate preferring bachelor- s degree in any field
2. At least 1-year experience in beverage services
3. Good knowledge of beverage and wine
4. Good in inter-personality, leadership, and creative skill
5. English communication skill and understanding of Micros system
Job Details
รายละเอียดงาน
Basic Function:
1. Create superior beverage product and service standards based on recipes and to exceed guest expectations.
Duties and Responsibilities:
1. Set up bar-unlocking liquor, icing, glassware, juices and garnishes set-up.
2. Keep service bar at optimum level of service for our customers.
3. Inform customers about the day- s specials.
4. Involve in wine service and be able to present and serve wine to customers when necessary.
5. Assist waiter/waitresses to serve customers when necessary.
6. Ensure highest possible hygiene standard.
7. Take care of own working area, such as mopping floors, clear cans and general sanitation to include speed rails, counters, melting ice in bins, and wiping all stainless.
1. Create superior beverage product and service standards based on recipes and to exceed guest expectations.
Duties and Responsibilities:
1. Set up bar-unlocking liquor, icing, glassware, juices and garnishes set-up.
2. Keep service bar at optimum level of service for our customers.
3. Inform customers about the day- s specials.
4. Involve in wine service and be able to present and serve wine to customers when necessary.
5. Assist waiter/waitresses to serve customers when necessary.
6. Ensure highest possible hygiene standard.
7. Take care of own working area, such as mopping floors, clear cans and general sanitation to include speed rails, counters, melting ice in bins, and wiping all stainless.
Welfare
สวัสดิการ
Welfare:
1. Working 5 days per week, Public Holiday and Vacations
2. Social Security, Life and Medical Insurance, Provident Fund.
3. Other benefit following company's policy
Applications need to send CV in PDF format with photo and salary expectations
1. Working 5 days per week, Public Holiday and Vacations
2. Social Security, Life and Medical Insurance, Provident Fund.
3. Other benefit following company's policy
Applications need to send CV in PDF format with photo and salary expectations
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
04.04.2024 |
Waitress (Keller Bangkok) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
04.04.2024 |
Chef de Partie ร้าน Kavee จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress (Kavee) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress (Sushi Saryu) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Hot Kitchen จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Cold Kitchen จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Pastry จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Steward (พนักงานล้างจาน) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |