รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 16.07.2020 | Viewers 1,278
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
0 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
2 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Profile and Qualifications:
1. Vocational certificate in culinary and with preference of bachelor- s degree in culinary field
2. At least 4-year experience in culinary operation and supervision
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill.
1. Vocational certificate in culinary and with preference of bachelor- s degree in culinary field
2. At least 4-year experience in culinary operation and supervision
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill.
Job Details
รายละเอียดงาน
Basic Function:
1. Responsible to assist the outlet chef in the efficient operation of culinary areas to continually support the kitchen services to the Baan Turtle guests and employees.
2. To ensure highest possible hygiene standard at all time.
Duties and Responsibilities:
1. Assist the restaurant chef in being responsible for the culinary kitchen area, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the restaurant.
2. Maintain the restaurants cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
3. Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
4. Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our customers.
5. Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, and etc.
6. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
1. Responsible to assist the outlet chef in the efficient operation of culinary areas to continually support the kitchen services to the Baan Turtle guests and employees.
2. To ensure highest possible hygiene standard at all time.
Duties and Responsibilities:
1. Assist the restaurant chef in being responsible for the culinary kitchen area, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the restaurant.
2. Maintain the restaurants cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
3. Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
4. Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our customers.
5. Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, and etc.
6. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
Welfare
สวัสดิการ
Welfare:
1. Working 5 days per week, Public Holiday and Vacations
2. Social Security, Life and Medical Insurance, Provident Fund.
3. Other benefit following company's policy
Applications need to send CV in PDF format with photo and salary expectations
1. Working 5 days per week, Public Holiday and Vacations
2. Social Security, Life and Medical Insurance, Provident Fund.
3. Other benefit following company's policy
Applications need to send CV in PDF format with photo and salary expectations
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
04.04.2024 |
Waitress (Keller Bangkok) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
04.04.2024 |
Chef de Partie ร้าน Kavee จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress (Kavee) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress (Sushi Saryu) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Hot Kitchen จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Cold Kitchen จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Chef De Partie - Pastry จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Waiter / Waitress จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
04.04.2024 |
Steward (พนักงานล้างจาน) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |