รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 15.07.2020 | Viewers 790
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Not over 30 years old อายุไม่เกิน 30 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
Yes ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Profile and Qualifications:
1. A Certificate in culinary hospitality and with preference of bachelor- s degree in culinary field
2. At least 1-year experience or training in culinary operation
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill
1. A Certificate in culinary hospitality and with preference of bachelor- s degree in culinary field
2. At least 1-year experience or training in culinary operation
3. Good in inter-personality and creative skill
4. English Communication skill
Job Details
รายละเอียดงาน
Basic Function:
To complete the assigned culinary tasks in a safe and professional manner.
Duties and Responsibilities:
1. Follow the posted schedule and report at workstation on time.
2. Follow operations procedure that was set by the kitchen management.
3. Maintain good quality and presentation by following the record and recipes.
4. Follow safety and energy conservation procedure.
5. Report any risky conditions to supervisor or manager.
6. Follow food protection techniques.
7. Assist attendant to complete the assigned tasks.
8. Be able to operate kitchen equipment.
9. Perform other duties as assigned by supervisor
To complete the assigned culinary tasks in a safe and professional manner.
Duties and Responsibilities:
1. Follow the posted schedule and report at workstation on time.
2. Follow operations procedure that was set by the kitchen management.
3. Maintain good quality and presentation by following the record and recipes.
4. Follow safety and energy conservation procedure.
5. Report any risky conditions to supervisor or manager.
6. Follow food protection techniques.
7. Assist attendant to complete the assigned tasks.
8. Be able to operate kitchen equipment.
9. Perform other duties as assigned by supervisor
Welfare
สวัสดิการ
Welfare:
1. Working 5 days per week, Public Holiday and Vacations
2. Social Security, Life and Medical Insurance, Provident Fund.
3. Other benefit following company's policy
1. Working 5 days per week, Public Holiday and Vacations
2. Social Security, Life and Medical Insurance, Provident Fund.
3. Other benefit following company's policy
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
26.03.2024 |
Waitress (Keller Bangkok) จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |
|
26.03.2024 |
Chef de Partie ร้าน Kavee จำนวน 2 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.03.2024 |
Waiter / Waitress (Kavee) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 20,001 - 25,000 |
|
26.03.2024 |
Waiter / Waitress (Sushi Saryu) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 10,001 - 15,000 |