รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.10.2020 | Viewers 889
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chon Buri
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Prior food production supervisory/management experience. Required to have minimum of 5 years in sous chefs position in production or banquette kitchen to include 2 years running a cold section to include but not limited cold sauces, dressings, terrines, pates, deli and cold cut items, dairy items production
- Culinary qualification required
- Excellent volume cooking skills and palette
- Experience in quality-oriented catering or banquet facility.
- Strong leadership and management skills working with a variety of associates of different skill levels and varied backgrounds.
- Proficient computer skills in Word, Excel, and the kitchen computer production system.
- Excellent communication skills (written and oral) and good listening skills.
- Ability to handle many tasks at once and effectiveness in a fast-paced work environment.
- Thoroughness, attention to details, and excellent organizational skills.
- Good decision-making and ability to proactively make changes as needed.
- Ability to communicate effectively with associates, management, clients and vendors if necessary.
- Ability to work flexible schedule to accommodate business levels.
- Time and task management skills
- Leadership skills
- Attention to detail and able to lead a team
- Ability to work flexible shifts and schedules as per Executive Sous Chef request, including weekends, holidays and overtime.
- Culinary qualification required
- Excellent volume cooking skills and palette
- Experience in quality-oriented catering or banquet facility.
- Strong leadership and management skills working with a variety of associates of different skill levels and varied backgrounds.
- Proficient computer skills in Word, Excel, and the kitchen computer production system.
- Excellent communication skills (written and oral) and good listening skills.
- Ability to handle many tasks at once and effectiveness in a fast-paced work environment.
- Thoroughness, attention to details, and excellent organizational skills.
- Good decision-making and ability to proactively make changes as needed.
- Ability to communicate effectively with associates, management, clients and vendors if necessary.
- Ability to work flexible schedule to accommodate business levels.
- Time and task management skills
- Leadership skills
- Attention to detail and able to lead a team
- Ability to work flexible shifts and schedules as per Executive Sous Chef request, including weekends, holidays and overtime.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Production sous chef, working with the executive sous chef, has primary responsibility for overseeing and supervising production of food for the company.
- The sous chef Works closely with executive sous chef to promote the company- s culture, mission and philosophy.
- Must act as a team leader and motivator for kitchen staff, thus strong interpersonal skills and being a clear communicator are essential.
- Responsible for supervising, training, evaluating, coaching and counseling production team associates to comply with company standards
- To supervising the culinary team in overseeing and ensuring smooth operations in the kitchen.
- Maintain discipline in the kitchen during working hours as per employee handbook
- The sous chef Works closely with executive sous chef to promote the company- s culture, mission and philosophy.
- Must act as a team leader and motivator for kitchen staff, thus strong interpersonal skills and being a clear communicator are essential.
- Responsible for supervising, training, evaluating, coaching and counseling production team associates to comply with company standards
- To supervising the culinary team in overseeing and ensuring smooth operations in the kitchen.
- Maintain discipline in the kitchen during working hours as per employee handbook
Welfare
สวัสดิการ
- เงินเดือน+Incentive
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- ค่าเดินทาง
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- ค่าเดินทาง
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้