×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 10.08.2020 | Viewers 721
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตปทุมวัน]

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
4 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- 4 years experience in the culinary leader, food and beverage, or related professional area.
- Must have a good knowledge and understanding of banquet operations
- Must be - hands on- and able to practice and demonstrate excellent technical kitchen skills
- Must have the ability and motivation to create new dishes and establish effective standards for all food production and presentation
- Must be a good trainer
- Good command of English and a good communicator
Job Details
รายละเอียดงาน
- Accountable for overall success of the daily restaurant kitchen and function operations
- Manages restaurant kitchen shift operations and ensures compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures
- Estimates daily production needs on a weekly basis and communicates production needs to restaurant kitchen personnel daily
- Assists Executive Chef with all restaurant kitchen operations and preparation
- Prepares and cooks foods of all types, either on a regular basis or for special guests or functions
- Develops, designs, or creates new applications, ideas, relationships, systems, or products, including artistic contributions
- Assists in determining how food should be presented and creates decorative food displays
- Maintains purchasing, receiving and food storage standards
- Leads shifts while personally preparing food items and executing requests based on required specifications
- Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others
- Provides services that are above and beyond for customer satisfaction and retention
- Manages day-to-day operations, ensuring the quality, standards and meeting the expectations of the customers on a daily basis
- Develops specific goals and plans to prioritize, organize, and accomplish your work
Welfare
สวัสดิการ
- Duty meals
- Social Security
- Insurance
- Provident Fund
- Uniform
- Service Charge
- OPD and Dental
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด