รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 04.02.2022 | Viewers 1,583
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
Yes รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai national preferred
- Certification in HACCP
- At least 2 years experience working as a Sous Chef or 5 years as a Chef de Partie at 5 star hotels or large or international brand restaurants
- Previous experience working in Italian restaurants
- A basic command of the English language
- Certification in HACCP
- At least 2 years experience working as a Sous Chef or 5 years as a Chef de Partie at 5 star hotels or large or international brand restaurants
- Previous experience working in Italian restaurants
- A basic command of the English language
Welfare
สวัสดิการ
o Service Charge
o 2 Days off per week
o Annual Leave ( As Hotel Policy)
o Public Holidays (As Hotel Policy)
o Group Insurance and Social Security
o Medical Claim - Dental Care (As Hotel Policy)
o Medical Claim - Out Patient (As Hotel Policy)
o Provident Fund.
o Uniform & Duty Meal at Staff's Cafeteria
o Employee Award and Monthly Activity
o Training and Development Program
o 2 Days off per week
o Annual Leave ( As Hotel Policy)
o Public Holidays (As Hotel Policy)
o Group Insurance and Social Security
o Medical Claim - Dental Care (As Hotel Policy)
o Medical Claim - Out Patient (As Hotel Policy)
o Provident Fund.
o Uniform & Duty Meal at Staff's Cafeteria
o Employee Award and Monthly Activity
o Training and Development Program
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |