รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 01.11.2022 | Viewers 2,079
Salary : เงินเดือน |
10,001 - 15,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 30 years old อายุไม่เกิน 30 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
3 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
Yes รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
Yes ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-Female/Male Thai Nationality
-Age 20 - 30 yrs.
-Good command in English speak, read, write and understand the primary language used in the workplace
-Good attitude
-Good team work
** ยกของหนัก 20 Kg. ได้
-Age 20 - 30 yrs.
-Good command in English speak, read, write and understand the primary language used in the workplace
-Good attitude
-Good team work
** ยกของหนัก 20 Kg. ได้
Job Details
รายละเอียดงาน
Welcomes and greets guests according to standard.
- Presents menus to patrons and answer questions about menu items, makes recommendations upon request.
- Informs customers of daily specials.
- Explains how various menu items are prepared, describing ingredients and cooking methods.
- Takes and serves guest orders promptly and according to service manual.
- Checks food before serving it to guest to ascertain that appearance, temperature and portions are correct.
- Checks with guests to ensure that they are enjoying their meals and take action to correct problems (if any).
- Removes dishes and glasses from tables or counters, and takes them to kitchen for cleaning.
- Stocks service areas with supplies such as coffee, food, tableware, and linens.
- Reports any deviations of standards to supervisor.
- Sets up dining table, arranges utensils and equipment which are in line with design standard.
- Presents menus to patrons and answer questions about menu items, makes recommendations upon request.
- Informs customers of daily specials.
- Explains how various menu items are prepared, describing ingredients and cooking methods.
- Takes and serves guest orders promptly and according to service manual.
- Checks food before serving it to guest to ascertain that appearance, temperature and portions are correct.
- Checks with guests to ensure that they are enjoying their meals and take action to correct problems (if any).
- Removes dishes and glasses from tables or counters, and takes them to kitchen for cleaning.
- Stocks service areas with supplies such as coffee, food, tableware, and linens.
- Reports any deviations of standards to supervisor.
- Sets up dining table, arranges utensils and equipment which are in line with design standard.
Welfare
สวัสดิการ
วันหยุดสัปดาห์ละ 2 วัน
เซอร์วิสชาร์จ
เครื่องแบบพนักงานพร้อมบริการซักรีด
ประกันชีวิตกลุ่ม
อาหารพนักงาน
วันหยุดนักขัตฤกษ์
วันหยุดพักผ่่อนประจำปี
ประกันสังคม
อบรมพัฒนาความรู้
ค่าเดินทาง/ค่ากะ สำหรับรอบบ่าย/ดึก
เซอร์วิสชาร์จ
เครื่องแบบพนักงานพร้อมบริการซักรีด
ประกันชีวิตกลุ่ม
อาหารพนักงาน
วันหยุดนักขัตฤกษ์
วันหยุดพักผ่่อนประจำปี
ประกันสังคม
อบรมพัฒนาความรู้
ค่าเดินทาง/ค่ากะ สำหรับรอบบ่าย/ดึก
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |